Konfirmand

”Låt ingen se ner på dig för att du är ung” (1 Tim 4:12)

Har du anmält dig? Du kommer inte att ångra dig.

Att ha möjlighet att konfirmera sig betyder mycket när man som ung ska ta ut riktningen för sitt eget liv. I 14–15-års ålder går vi människor igenom ett brytningsskeende i livet som präglas av sökandet efter identitet. Det handlar inte bara om frågan ”vem är jag?” utan lika mycket om frågor som; ”vad tycker jag om det här, var står jag i den här frågan, och vad är viktigt för mig?” Frågor som man under konfirmandtiden får möjlighet att bearbeta utifrån en kristen grund.

Vi träffas på söndagar mellan 10-17 ca en gång i månaden mellan den 30 september och konfirmationsdagen den 23 juni 2019. Under den tiden åker vi också på två läger.

Onsdagen den 5:e september kl 18.30-21.00 har vi förträff i Vänge kyrka för de som anmält sig och för dig som funderar på att konfirmera dig.

Du är varmt välkommen att vara med, även om du inte är medlem i Svenska kyrkan eller bor i församlingen. Om du redan nu vet att du vill konfirmeras i Norra Hagunda, eller har några frågor, så hör gärna av dig till:

Marcus Brodd
e-post: marcus.brodd@svenskakyrkan.se
telefon/sms: 070-225 00 10

Här kan du som vill bli konfirmand anmäla dig. (* obligatoriska fält)