Konfirmand

”Låt ingen se ner på dig för att du är ung” (1 Tim 4:12)

Har du anmält dig? Du kommer inte att ångra dig.

Att ha möjlighet att konfirmera sig betyder mycket när man som ung ska ta ut riktningen för sitt eget liv. I 14–15-års åldern går vi människor igenom ett brytningsskeende i livet som präglas av sökandet efter identitet. Det handlar inte bara om frågan ”vem är jag?” utan lika mycket om frågor som; ”vad tycker jag om
det här, var står jag i den här frågan, och vad är viktigt för mig?” Frågor som man under konfirmandtiden får möjlighet att bearbeta utifrån en kristen grund.

Vi träffas på söndagar mellan 10.00-15.40 ca en gång i månaden mellan den 29 september och konfirmationsdagen den 21 juni 2020. Under den tiden åker vi också på två läger.

Du är varmt välkommen att vara med, även om du inte är medlem i Svenska kyrkan eller bor i församlingen. Om du redan nu vet att du vill konfirmeras i Norra Hagunda, eller har några frågor, så hör gärna av dig till:

Marcus Brodd
e-post: marcus.brodd@svenskakyrkan.se
telefon/sms: 070-225 00 10

Här kan du som vill bli konfirmand anmäla dig. (* obligatoriska fält)