Norra Hagunda församling Besöksadress: Gamla Salavägen 31, 74020 Vänge Telefon: +46(18)364011 E-post till Norra Hagunda församling

Övriga fastigheter

Församlingen har många fastigheter som går att nyttja för diverse sammankomster. Här kan du läsa mer om dess.

Skogs-Tibble sockenstuga

Sockenstugan i Skogs-Tibble har som många av kyrkans församlingshem varit folkskola från början. När nya skolan i Skogs-Tibble byggdes användes huset bl a till gymnastiksal.

Huset renoverades genom stora idéella insatser av bygdens folk i början på 1980-talet och förvaltas och ägs nu av Svenska kyrkan.

Sockenstugan används vid kyrkkaffe, soppluncher, dopkalas, bröllopsfester och begravningssamkväm, samt till andra fester och samkväm. 1 tr upp är det vävsal.

Stora salen tar in ca 80 personer. Lilla rummet kan bokas för sammanträden.

Hyra: 800:- privat, 300:- barnkalas, 300:- privat, lilla salen. Hyresfritt för lokala föreningar inom församlingen.

Kyrkboden i Järlåsa

Kyrkboden vid Järlåsa kyrka är ett fd spannmålsmagasin. Bönderna fick lämna säd som kunde avvaras för att ge till behövande. Det var den tidens socialarbete. Huset flyttades till sin nuvarande plats 1994 och inreddes till ett hus för gemenskap. Används till kyrkkaffe och sammanträden.

Det finns plats för ca 20 personer.

För mer info och bokning av våra lokaler, kontakta pastorsexp.