Våra kyrkor i Mjällby och Ysane
Foto: Anette Olofsson/M.B.

Mjällby församling

Mjällby församling omfattar halvön Listerlandet. Längs kusten ligger flera fiskelägen, till exempel Hällevik, Nogersund och Hörvik. Vid kusten finns också flera fina badstränder. Listerlandet är ganska slätt med fin jordbruksbygd. Slätten avbryts dock av skogsklädda höjder som ger vackra strövområden. Till församlingen hör också ön Hanö. Från och med 1 januari 2014 tillhör även tätorterna Ysane, Norje och Pukavik Mjällby församling. Ysane består av odlad, sandig kustslätt med mindre skogsbackar och ligger på Listerlandets östra del.

Välkommen på familjegudstjänst och dopfest!

Söndagen den 1 oktober kl. 10.00 i Mjällby kyrka. Glöm inte att anmäla dig till dopfesten senast den 26 september!

En solbelyst kyrkogård i höstfärger.

Välkommen på höstgudstjänst!

Söndagen den 1 oktober firar vi gudstjänst kl. 15.00 i Siretorps missionshus med många medverkande: Paul Henriksson, Staffan Svensson, Rolf Nilsson - sång..

Välkommen på trivselpromenad!

Våra trivselpromenader börjar igen den 23 augusti! Som vanligt träffas vi på onsdagar kl. 10.00 med start & stopp utanför Mjällby församlingshem.

Sopplunch torsdagen den 28 september

Välkommen på sopplunch i Mjällby församlingshem kl. 12.00. Som vanligt blir det andakt, soppa, kaffe & kaka för 30 kronor!

Öppna grupper, start vecka 35

Dropin - välkommen att vara med! Kontakt? Louise Ingvarsson tel. 566 08

Våra kyrkor i Mjällby och Ysane

Gudstjänster och konserter

Här hittar du information om aktuella gudstjänster och konserter.

Sinnesromässa i Stenlängan

Välkommen som du är till en enkel mässa mitt i vardagen med musik, ljuständning och gemenskap. Nästa mässa blir tisdagen den 17 oktober kl. 19.00, fika från kl. 18.30.

Blekinge kontrakt

Blekinge kontrakt är ett av 12 kontrakt i Lunds stift inom Svenska kyrkan som omfattar alla församlingar och pastorat i Blekinge.

En liten sten i jorden med texten Här vilar spindeln och ett litet kors av små pinnar.

Tankar inför helgen – präster funderar utifrån söndagens texter

"Och är det verkligen så enkelt? När man dör kommer man till himlen och får träffa Jesus? Den som läst lite teologi vet att det är en snårig och mångfacetterad del av tron. " Läs tankar inför helgen av prästen Charlotte Frycklund.

Tre barn med ryggsäckar på väg till skolan.

Bli månadsgivare till Act Svenska kyrkan

Med en liten gåva varje månad kan du bidra till att fler barn får gå i skolan, att människor som flyr från krig får skydd och att fler kan ta sig bort från fattigdom.

Be en bön för fred

På bönewebben kan du tända ett ljus eller be en digital bön för fred.

GDPR

Den 25 maj 2018 trädde den nya dataskyddsförordningen GDPR i kraft. Förordningen ersätter personuppgiftslagen (PuL) och gäller i alla EU:s medlemsländer.

Upptäck 1986 års psalmbok

Här hittar du en melodipsalmbok på nätet där du kan lyssna på psalmerna.