Foto: Alex Giacomini/IKON

Att vara konfirmand!

Varför händer onda saker? Kan jag tro på en Gud? Vem är jag? Hur tänker jag kring klimat och natur? Konfirmandtiden är en möjlighet att få träffas och samtala med andra om vad man tycker är viktigt i livet. Inga frågor eller funderingar om tro eller livet är konstiga eller dumma. Varje år så väljer omkring 30.000 ungdomar att konfirmeras i Svenska kyrkan och i Mjällby församling så väljer de allra flesta att konfirmeras. .

Foto: Magnus Aronson/IKON

Foto: Johannes Frandsen/IKON

När du börjar åttonde klass så får du som är medlem i Svenska kyrkan hem ett informationsformulär från oss om vilka grupper vi erbjuder detta året och vilket datum som är sista anmälningsdatum för konfirmation. Om du som inte är medlem vill gå och konfirmeras så går det så klart också bra. Det går även bra att konfirmeras senare.

Året 2021/22 erbjuder vi två alternativ: Lovkonfirmation och Sommarkonfirmation

Lovkonfirmanderna träffas framförallt på loven och konfirmationsgudstjänsten sker lördagen den 23 april

Sommarkonfirmanderna träffas fr.o.m den 16 juni och konfirmationsgudstjänsten sker söndagen den 26 juni. Vi kommer också att åka på ett läger som sker redan på våren 2022

Vi kommer även att åka på studiebesök, få besök av gäster som kommer och besöker oss samt prova på olika aktiviteter.

Välkommen att anmäla dig! Det går bra att anmäla sig genom att fylla i länken här nedan eller i ett mail direkt till louise.ingvarsson@svenskakyrkan.se med samma uppgifter som i länken. Vi behöver ha din anmälan senast den 20 september!

Glada hälsningar konfirmandledarna genom:

Louise Ingvarsson

Staffan Svensson

Vill du gå lovkonfa eller sommarkonfa?

När du anmäler dig till en konfirmationsgrupp kommer de personuppgifter vi bett dig att fylla i, att sparas och behandlas av Svenska kyrkan i syfte att administrera gruppen. Den rättsliga grunden för att samla in dina personuppgifter är intresseavvägning.