Lekplats Mjällby församling
Foto: Anette Olofsson

Barn- och ungdom

På grund av ökad risk för Corona-smitta har våra öppna grupper varit inställda en tid, men nu öppnar vi upp så smått - fast på ett annorlunda sätt (se mer information längre ner på sidan)! Vi tar smittspridningen på största allvar, så känner man minsta symptom stannar man hemma! Vi måste tänka på våra medmänniskor i dessa tider. Vi tvättar och spritar våra händer och hjälps åt att påminna varandra om att hålla avstånd.

Vi som jobbar med barn- och ungdomsverksamheten är Louise Ingvarsson - barn-/ungdomsansvarig, Malin Nennesson - barn-/ungdomsledare och Marie Nilsson - diakoniassistent.

öPPNA GRUPPER

Onsdagar

Kl. 10.00-12.00 Babycafé                            Start vecka 42

0-1,5 år i vuxens sällskap

Torsdagar

Kl. 10.00-12.00 Babycafé                             Start vecka 43

0-1,5 år i vuxens sällskap

Fredagar

Kl. 10.00-12.00 Vuxen-Barngrupp             Ysane församlingshem

0-6 år i vuxens sällskap                                 Start vecka 41

Vi erbjuder en tallrik med fralla, pålägg, grönt, frukt, kex och kaffe/te för 20 kronor. Medtag gärna övrigt till barnen om så önskas.

Vi kommer att ha maxantal och man kan bara komma om man har anmält sig innan och fått bekräftelse! Anmälan sker per sms samma morgon man tänkt komma, mellan kl. 8-9 till Louise på telefonnummer 0727089408. Ange namn, hur många ni är och om ni vill köpa fika.

övriga grupper

Även här gäller att man ska anmäla sig, för mer information kontakta  Louise Ingvarsson via e-post: louise.ingvarsson@svenskakyrkan.se

Måndagar

Kl. 13.30-15.30 Miniminiorer

Åk 0-1

Onsdagar

Kl. 13.30-15.30 Miniorer

Åk 2-3

Torsdagar

Kl. 14.00-16.00 Pysselmys

Åk 4-5

Vi träffas i Mjällby församlingshem om inget annat anges.

Välkommen att vara med!