Våra kyrkor i Mjällby och Ysane
Foto: Anette Olofsson/M.B.

Här hittar du information om våra olika gudstjänster och arrangemang!

Öppettider Mjällby och Ysane kyrka

Mjällby kyrka:

Måndag-fredag: öppet dagtid

Lördag-söndag: inga fasta öppettider, öppet företrädesvis i samband med gudstjänst

Ysane kyrka:

Måndag-fredag: enligt överenskommelse med vaktmästare Lars-Åke Persson, tel. 0456-566 14

Lördag-söndag: öppet företrädesvis i samband med gudstjänst

Välkommen!

Lördag 22 juni, Midsommardagen

Kl. 20.00 Mjällby kyrka: Musik i sommarkvällen med Kyrkokören och solister. Andakt: Anders Cederblad.

Söndag 23 juni

Kl. 10.00 Ysane kyrka: Gudstjänst, Paul Henriksson.

Söndag 30 juni

Kl. 11.00 Mjällby kyrka: Konfirmation med mässa, Paul Henriksson, Maria Duvald, Emelie Hellsten med flera medverkar.

Söndag 7 juli

Kl. 10.00 Mjällby kyrka: Gudstjänst, Anders Cederblad.

Söndag 14 juli

Kl. 10.00 Listerkyrkan, Hällevik: Gudstjänst, Paul Henriksson.

Kl. 18.00 Ysane kyrka: Musik i sommarkvällen med Ida, Maria och Bo Knutsson, Nadja Schelin. Andakt: Paul Henriksson.

Söndag 21 juli

Kl. 11.00 Engelska kyrkogården, Hanö: Gudstjänst i samband med Hanödagen, Paul Henriksson.

Kl. 18.00 Mjällby kyrka: Musik i sommarkvällen med Kjell Emilsson – viola och Nadja Schelin – piano. Andakt: Paul Henriksson.

Söndag 28 juli

Kl. 10.00 Ysane kyrka: Gudstjänst, Paul Henriksson, Peter Wilgotsson – saxofon och Nadja Schelin – piano.

Augusti

Söndag 4 augusti

Kl. 10.00 Mjällby kyrka: Gudstjänst.

Söndag 11 augusti

Kl. 11.00 Listerkyrkan, Hällevik: Jazzgudstjänst.

Söndag 18 augusti

Kl. 10.00 Ysane kyrka: Mässa, Paul Henriksson. Komminister Staffan Svensson avskedspredikar och avtackas, efter gudstjänsten inbjuds till enkelt mingel.

Söndag 25 augusti

Kl. 10.00 Mjällby kyrka/församlingshem: Gudstjänst med musik, Paul Henriksson, Yganokören medverkar. Kickoff för personal och förtroendevalda efter gudstjänsten.