Här kan du läsa om vad som händer hos oss i Mjällby församling!

Öppettider Mjällby och Ysane kyrka

Mjällby kyrka:

Måndag-fredag kl. 09.00-15.00

Lördag-söndag, vintertid, kl. 10.00-15.00

Lördag och söndag, sommartid, kl. 10.00-18.00

Ysane kyrka:

Kontakta kyrkvaktmästare Lars-Åke Persson, tel. 0456-566 14

Välkommen!

Lördag 22 juni, Midsommardagen

Kl. 20.00 Mjällby kyrka: Musik och lyrik i sommarkvällen med Rolf Nilsson, Uno Hellgren, Ida Knutsson, Maria och Bo Knutsson samt Kyrkokören. Andakt: Gunilla Aquilon Elmqvist.

Söndag 23 juni

Kl. 14.00 Ysane kyrkogård: Friluftsgudstjänst vid minneslunden, Gunilla Aquilon Elmqvist. Ta gärna med egen fikakorg!

Lördag 29 juni

Kl. 11.00 Mjällby kyrka: Konfirmation, Gunilla Aquilon Elmqvist och Patrik Carlsson.

Söndag 30 juni

Kl. 10.00 Mjällby kyrka: Gudstjänst/mässa, Patrik Carlsson.

Söndag 7 juli

Kl. 11.00 Stortorget i Sölvesborg (vid regn i S.t Nicolai k:a): Killebomgudstjänst, gemensam gudstjänst med Sölvesborgs församling. Sölvesborgs musikkår, körsångare, musiker och präster från båda församlingarna medverkar. Sillmacka efter gudstjänsten.

Kl. 20.00 Mjällby kyrka: Musik i sommarkvällen med A & O, Agnes och Olle Lindberg, ”Stor musik i litet format” – musik av bland andra Händel och Mozart varvas med kända jazzlåtar, folkmusik och eget material.

Söndag 14 juli

Kl. 10.00 Listerkyrkan i Hällevik: Sommargudstjänst med Gunilla Aquilon Elmqvist och Rolf Nilsson – sång. Kaffe efter gudstjänsten, gemensam gudstjänst med Listers EFS.

Lördag 20 juli

Kl. 11.00 Engelska kyrkogården på Hanö: Gudstjänst i samband med Hanödagen, Patrik Carlsson.

Söndag 21 juli

Kl. 10.00 Ysane kyrka: Gudstjänst/mässa, Patrik Carlsson.

Måndag 22 juli

Kl. 12.00-16.00 Ysane kyrka/församlingshem: Vägkyrka med servering i församlingshemmet. Kl. 14.00: Andakt och underhållning: Sång och musik med Karin Sax Granlöf och Marie Nilsson.

Tisdag 23 juli

Kl. 12.00-16.00 Ysane kyrka/församlingshem: Vägkyrka med servering i församlingshemmet. Kl. 14.00: Andakt och underhållning: Sångprogram med ”Fortunes”.

Onsdag 24 juli

Kl. 12.00-16.00 Ysane kyrka/församlingshem: Vägkyrka med servering i församlingshemmet. Kl. 14.00: Andakt och underhållning: ”Anna & Co” spelar och sjunger.

Torsdag 25 juli

Kl. 12.00-16.00 Ysane kyrka/församlingshem:  Vägkyrka med servering i församlingshemmet. Kl. 14.00: Andakt och underhållning: Glada toner med ”Listergänget”.

Fredag 26 juli

Kl. 12.00-16.00 Ysane kyrka/församlingshem: Vägkyrka med servering i församlingshemmet. Kl. 14.00: Andakt och underhållning: PRO-kören Norje sjunger.

Söndag 28 juli

Kl. 10.00 Mjällby kyrka: Gudstjänst/mässa, Patrik Carlsson.

Kl. 20.00 Ysane kyrka: Musik i sommarkvällen: ”Svenska sommarfavoriter” med Bo Knutsson, Maria Knutsson, Ida Knutsson och Anna Knutsson.

Augusti

Söndag 4 augusti

Kl. 10.00 Mjällby kyrka: Gudstjänst/mässa, Patrik Carlsson och Daniel Stenström medverkar.

Söndag 11 augusti

Kl. 11.00 Listerkyrkan i Hällevik: Jazzgudstjänst, Listerkyrkans jazzband med flera, Patrik Carlsson och Daniel Stenström medverkar. Gemensam gudstjänst med Listers EFS.

Söndag 18 augusti

Kl. 10.00 Ysane kyrka: Gudstjänst/mässa, Gunilla Aquilon Elmqvist och Daniel Stenström medverkar.

Kl. 20.00 Mjällby kyrka: Musik i sommarkvällen - gitarristen John Sarafian från Göteborg tolkar såväl klassiska gitarrstycken av Bach, Kaspar Mertz, Sor, Villa Lobos med flera. som modernare tongångar av kompositörer som Myers och Ennio Morricone.

Söndag 25 augusti

Kl. 20.00 Mjällby kyrka: ”Efter regnet” - musik i sommarkvällen med Karin Sax Granlöf och Mattias Nilsson. Sånger med texter av Bo Bergman och Mikael Wiehe med flera., musik av bland andra Åsa Jinder, Peter LeMarc, Lill Lindfors och Benny Andersson. Andakt: Gunilla Aquilon Elmqvist och Daniel Stenström.