Barnkörer

För mer information och anmälan, kontakta kantor Karin Sax Granlöf på telefon: 0456-566 04 eller via e-post: karin.sax.granlof@svenskakyrkan.se

Aulawabblarna: Åk F-3

Barnen hämtas och lämnas på fritids, men det går också bra att komma direkt till kören.

Hörvik

Tisdagar kl. 14.30-15.05 på Hörviks skola

Haveliden

Onsdagar kl. 15.00-15.35 i Listerkyrkan

Mjällby

Fredagar kl. 15.00-15.35 i Mjällby församlingshem. Denna kör välkomnar även barn från Sölvesborg.

Norje: kören på Norje skola har för närvarande paus. Sångsugna är hjärtligt välkomna till Mjällby!

F-3 övar varje kör för sig under veckorna och samlas sedan några gånger per termin för gemensamma konserter tillsammans.

LISTERKÖREN: FLICKKÖR Åk 4-6

Torsdagar kl. 17.00-17.45 i Mjällby församlingshem

Listerkören sjunger både i kyrkan och i andra sammanhang. Vi samarbetar regelbundet med andra flickkörer i stiftet. Våren 2019 gjorde vi två konserter tillsammans med kören Angels från Bräkne-Hoby. Våren 2020 planerar vi en flickkördag.

Listerkören sjunger både unisont och i stämmor och gör även musikaler. Vi gör också någon resa varje år. Hösten 2019 åker vi till Malmö Opera och ser ”Skönheten och odjuret”.

Mjällby gosskör: Killar åk F-6

Torsdagar kl. 16.15-16.50 i Mjällby församlingshem

Gosskören sjunger sånger som ingen annan av barnkörerna gör - på latin, swahili m.m. Vi jobbar mycket med att hitta den unika gosskörklangen och sjunger ur den stora skatt av sånger som är skrivna just för den här typen av körer.

Vi har samarbeten med andra gosskörer och åker varje år på en resa. Våren 2019 åkte vi till Karlskrona och sjöng med deras goss- och herrkörer. Våren 2020 planerar vi att sjunga tillsammans med andra killar på Gosskörernas dag den 10 maj.

Välkommen att vara med!