Barnkörer

Onsdagar kl. 15.00-15.35 i Listerkyrkan

Mjällbykören

Fredagar kl. 14.40-15.15 i Mjällby församlingshem

F-3 övar varje kör för sig under veckorna och samlas sedan några gånger per termin för gemensamma konserter tillsammans. Varje skola sjunger också egna sånger på konserterna.

Åk 4-5

Listerkören

Torsdagar kl. 17.00-17.45 i Mjällby församlingshem

Fika från kl. 16.45.

Killar 6-10 år

Mjällby Gosskör

Torsdagar kl. 16.15-16.55 i Mjällby församlingshem

Går du i 3:an? Då kan du välja om du vill gå med åk F-2 på din skola eller med åk 3-5 från hela Listerlandet. Du får gärna prova på båda körerna för att se vad som passar dig!

Det går att åka kollektivt från Norje, Hörvik och Havelidens skolor så att det passar körtiden. Fika/frukt kommer att finnas.

I den här gruppen börjar vi öva på stämsång. För den som vill finns det även möjlighet att sjunga solo. Om barnen vill, sätter vi upp en musikal till våren.

Detta händer 2019

Till våren planerar vi Spaghetti-gudstjänst (spaghetti och köttfärssås istället för kyrkkaffe), vårkonsert och en konsert-resa (vi har först konsert, sedan åker vi till en nöjespark eller liknande).

För mer information och anmälan, kontakta kantor Karin Sax Granlöf:

karin.sax.granlof@svenskakyrkan.se