Foto: Anette Olofsson

Kl. 14.00-16.00

Program

Torsdag 8 februari

Stefan Nilsson spelar och sjunger.

Torsdag 14 mars

Git Persson från Wizex spelar och sjunger.

Torsdag 11 april

Sång av Barnkören, allsång med våra präster Paul Henriksson och Staffan Svensson, våra musiker Bo Knutsson och Nadja Schelin, musikpedagog Maria Duvald, operasångare Rolf Nilsson med flera.

Torsdag 16 maj kl. 11.00

Torsdagsträffens utfärd: resa runt Ivösjön, besök i Trolle Ljungby kyrka, lunch på Bäckaskogs slott, andakt i S:ta Ursula kyrka på Ivön. Pris: 100 kronor (betalas på plats).  Avfärd från Mjällby kyrkas parkering.

Program

Programmet består alltid av en inledande andakt, underhållning eller föredrag och kaffeservering med hembakat. Det är också försäljning av lotter som ger ett extra tillskott till Svenska kyrkans internationella arbete.

Hjälp att komma till församlingshemmet

För de församlingsbor som inte själva kan ta sig till församlingshemmet i Mjällby,  finns det möjlighet att beställa taxi till en reducerad kostnad. Vid önskemål om skjuts: kontakta Sölvesborgs Taxi på telefonnummer 0456-185 00.

Alla är välkomna!

Till Torsdagsträffen är alla välkomna och ingen föranmälan krävs.