Närbild på en elektrisk adventsljusstake som lyser i ett fönster.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Svenska kyrkan Kiladalens församling

En del av den världsvida kyrkan

Rött stearinljus brinner med flera andra ljus i bakgrunden. Texten "Advent".

Adventstiden i Kiladalens församling

Advent - ankomst. Här läser du om Adventstidens gudstjänster och konserter fram till jul och och om årets julinsamling med tema "Bryt en tradition" - för alla flickors rätt till ett värdigt liv. Be gärna en bön och tänd ett ljus för någon eller något på webben i väntan på jul.

Anonym person läser i en uppslagen bibel

Bibelsamtal i adventstid

Tillsammans i adventstid, efter mässan söndagarna den 20/11, 27/11, 4/12 och 11/12. Tid: kl. 11.15-12.00. Klicka och läs mer om plats och innehåll. Varmt välkommen!

Någon att tala med

Oavsett vem du är - eller hur gammal du är... Här hittar du några kontaktuppgifter att använda när du behöver prata med någon - om dig själv eller något annat...

Verksamhet och mötesplatser för alla åldrar

I Kiladalens församling hittar du en mängd olika verksamheter och mötesplatser för alla åldrar. Läs mer om dagar, tider och platser på anslagstavlor, här på webben, Facebook och Instagram. Naturligtvis går det också lika bra att mejla och ringa till församlingen/personal för besked - och för kontakt om du vill prata om något annat...

Bryt en tradition

Fler än 30 000 flickor gifts bort varje dag! Vi lever alla under samma himmel och tillsammans kan vi göra skillnad.

Läs mer och ge en gåva
Kalenderportal

Kalenderportal - sök hela Svenska kyrkan

Vilken tid börjar sopplunchen i min församling? Vad händer i grannförsamlingen? Var och när kan jag fira gudstjänst under min semester på annan ort? I kalenderportalen hittar du gudstjänsterna och aktiviteterna i hela Svenska kyrkan på ett ställe. Prova!

Mobiltelefon visar karta över platser med kyrkor

Appen Kyrkguiden

Kyrkguiden är Svenska kyrkans app för den som vill veta vad som händer inom Svenska kyrkan, och som vill ha hjälp att hitta till våra olika kyrkor och aktiviteter. Appen är gratis och finns för både Iphone och Android.

Bebis leker med bubblor på aktivitet i kyrkan för föräldrar och barn.

Medlemskap

I Svenska kyrkan finns det plats för dig som tror – eller tvivlar. För dig som längtar efter rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör, som värnar våra kyrkobyggnader och kulturarvet och för dig som vill ha gemenskap.

Bild ovanifrån på en dator, en kaffekopp, en hand som håller i en penna och en skrivbok.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.