Svamp, ljung, mossa i skogsmark
Foto: EB

Svenska kyrkan Kiladalens församling

En del av den världsvida kyrkan

Lunda kyrka sommar

Kommande söndag 1/10 - förmiddag och kväll i Lunda

Välkommen till en musikalisk söndag i Lunda kyrka 1/10! Kl. 10 är det Familjemässa för alla åldrar med församlingens båda barnkörer och efterföljande fika. Kl. 18 går i Taizémusikens tecken. Taizébön med Kiladalens Taizémusikgrupp kl 18.00. Vi ses i Lunda, Jönåker!🙏

Operaafton för Världens Barn 7/10 2023

Välkommen till en härlig musikalisk upplevelse i Tuna församlingshem i Svalsta! I samband med konserten samlas bidrag in till Radiohjälpens insamling för Världens Barn 2023. Gratis - men obligatorisk platsbokning. Klicka och läs mer!

Händer mot svart bakgrund. Påmålat rött hjärta.

Afrikanska lovsånger 8/10

Kiladalens kyrkokör och musiker fyller Tuna kyrka med afrikanska lovsånger. Musikgudstjänst som leds av Torbjörn Burvall. Varmt välkommen till Tuna kyrka kl. 18.00!

Inspirations- och informationsträff 10/10

"Kyrkogårdar i förändring. Hur ska Kila kyrkogård se ut i framtiden?". Välkommen till en inspirations- och informationsträff med tema Kila kyrkogård. Drop in. Kilagården 10/10 kl 18.00-19.00. Välkommen!

Ett inringat datum i en almanacka.

Snabbkalendarium OKTOBER

Reservation för ev. ändringar. Det uppdaterade kalendariet hittar du i webbkalendern och det innehåller ev. förändringar, uppgifter om verksamheter för alla åldrar, caféer, församlingsaftnar och andra mötesplatser i församlingen.

Verksamhet och mötesplatser för alla åldrar

I Kiladalens församling hittar du en mängd olika verksamheter och mötesplatser för alla åldrar. Läs mer om dagar, tider och platser på anslagstavlor, här på webben, Facebook och Instagram. Naturligtvis går det också lika bra att mejla och ringa till församlingen/personal för besked - och för kontakt om du vill prata om något annat...

Bergshammars församlingshem

NYHET! "Öppet församlingshem" i Bergshammar

Under hösten är det "öppet hus" i Bergshammars församlingshem varje måndag kl. 10.00-11.30. För dig som vill passerar förbi och vill pausa en stund, kika in, ta en enkel (gratis) fika eller har en fråga om församlingen eller kyrkogårdarna... Thomas Hansson, en av församlingens kyrkogårdsvaktmästare, finns på plats. Bredvid Bergshammars kyrka. Start måndag 7/8. Välkommen in!

Musik och Soppa hösten 2023

Höstens populära soppluncher startar tisdag 26/9. Denna gång i Tuna församlingshem i Svalsta. Som vanligt bjuds också på Lunchmusik i kyrkan, Tuna kyrka, innan soppan serveras. Ca 25 minuter. Klicka och läs mer om övriga soppluncher och julbord under hösten. Musik - och soppsugna hälsas välkomna!

Se aktuell film på storbild torsdagar i oktober och november

Aktuella filmer som har visats på biograferna visas också i Bergshammars församlingshem under hösten. Kom som du är och passa på under några torsdagar framåt i höst 2023 från 5/10. Start kl.19.00, men fika serveras redan från kl. 18.30.Klicka och läs mer..

Någon att tala med

Oavsett vem du är - eller hur gammal du är... Här hittar du några kontaktuppgifter att använda när du behöver prata med någon - om dig själv eller något annat...

Kalenderportal

Kalenderportal - hela Svenska kyrkan

Vilken tid börjar sopplunchen i min församling? Vad händer i grannförsamlingen? Var och när kan jag fira gudstjänst under min semester på annan ort? I kalenderportalen hittar du gudstjänsterna och aktiviteterna i hela Svenska kyrkan på ett ställe. Prova!

Bebis leker med bubblor på aktivitet i kyrkan för föräldrar och barn.

Medlemskap

I Svenska kyrkan finns det plats för dig som tror – eller tvivlar. För dig som längtar efter rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör, som värnar våra kyrkobyggnader och kulturarvet och för dig som vill ha gemenskap.