Kiladalens församling

Kiladalens församling Besöksadress: Kiladalens församling, 61170 Jönåker Telefon: +46(155)57002 E-post till Kiladalens församling

Kiladalens församling

En del av den världsvida kyrkan

Församlingens informationsblad. Bladet distribueras till alla hushåll i Kiladalens församling och går också att läsa här på webben. I mittuppslaget finns en kalenderöversikt som sträcker sig fram till brytpunkten för nästa utgåva av bladet.

Underverket - informationsblad

Vilken tid börjar sopplunchen i min församling? Vad händer i grannförsamlingen? Var och när kan jag fira gudstjänst under min semester på annan ort? I kalenderportalen hittar du gudstjänsterna och aktiviteterna i hela Svenska kyrkan på ett ställe. Prova!

Kalenderportal - sök hela Svenska kyrkan