En bukett med vilda blommor ligger på en brun stickad filt.
Foto: NataliaL

Svenska kyrkan Kiladalens församling

En del av den världsvida kyrkan

Rosa klöver

Gudstjänsterna, musiken och mötesplatserna sommaren 2024

Sommarmånaderna innehåller så mycket gudstjänst, musik, mötesplatser och kulturarv här i Kiladalen. Klicka så får du veta mer om det. En god och trevlig sommar önskar Kiladalens församling!

14/7 Sommargudstjänst och avtackning av kantor Helena. Lina Sandells musik.

KL 18.00 i Tuna kyrka. I samband med gudstjänsten avtackas församlingens kantor, Helena Wanrud, som slutar sin tjänst hos oss. Musiker och körsångare medverkar. Fika serveras innan gudstjänsten.

Gammalt och nytt i kyrkorna

Om föremål i församlingens fyra kyrkor. Hur har de använts, hur tas de omhand och hur bevaras kunskap och minnen om dem för framtiden? Vid fyra tillfällen (från 17/8) får vi veta mer och har möjlighet både att ställa frågor och att dela kunskap och berättelser kring kyrkornas gamla och nya föremål. I samarbete med hembygdsföreningarna. Välkommen!

Ledig tjänst kyrkomusiker 100% Kiladalens församling

Kiladalens församling söker kyrkomusiker! Vår nuvarande kyrkomusiker slutar sin tjänst i Kiladalen, Nyköping och vi söker nu dig som vill bli hennes efterträdare.   Vi ser fram emot att dela musiken, församlingslivet och gemenskap i arbetslaget med dig, så välkommen in med din ansökan!

Verksamhet och mötesplatser för alla åldrar

I Kiladalens församling hittar du en mängd olika verksamheter och mötesplatser för alla åldrar. Läs mer om dagar, tider och platser på anslagstavlor, här på webben, Facebook och Instagram. Naturligtvis går det också lika bra att mejla och ringa till församlingen/personal för besked - och för kontakt om du vill prata om något annat...

Någon att tala med

Oavsett vem du är - eller hur gammal du är... Här hittar du några kontaktuppgifter att använda när du behöver prata med någon - om dig själv eller något annat...

Kalenderportal

Kalenderportal - hela Svenska kyrkan

Vilken tid börjar sopplunchen i min församling? Vad händer i grannförsamlingen? Var och när kan jag fira gudstjänst under min semester på annan ort? I kalenderportalen hittar du gudstjänsterna och aktiviteterna i hela Svenska kyrkan på ett ställe. Prova!

Bebis leker med bubblor på aktivitet i kyrkan för föräldrar och barn.

Medlemskap

I Svenska kyrkan finns det plats för dig som tror – eller tvivlar. För dig som längtar efter rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör, som värnar våra kyrkobyggnader och kulturarvet och för dig som vill ha gemenskap.