"Störst av allt är kärleken"

Gifta oss i Kiladalen

Många par väljer att gifta sig i kyrkorna i Kiladalen. I vigselgudstjänsten bekräftar brudparet sin kärlek till varandra och vi ber tillsammans Gud att välsigna deras äktenskap och alltid finnas med dem.
Ibland firas bröllopet stort med många gäster närvarande och andra gånger väljer man en kyrklig vigsel i all enkelhet, kanske med endast präst, kantor och vittne närvarande.

Fira bröllop i kiladalen

Vill du gifta dig? Välkommen att kontakta någon av prästerna i Kiladalens församling när du har frågor om, eller vill boka tid för vigsel. Deras kontaktuppgifter hittar du nedan.

Om du istället vill att församlingen kontaktar dig kan du använda formuläret som finns på sidan.

Präster i kiladalens församling

Kyrkoherde Carl-Johan Falk,  070-265 16 56
carl-johan.falk@svenskakyrkan.se

Komminister Karin Tallberg, tel 0155-570 12, 070-265 16 57