Foto: Alex Giacomini IKON

Verksamhet och mötesplatser för alla åldrar

I Kiladalens församling pågår varje vecka en mängd olika verksamheter för alla åldrar. Vi ses!

Barn och familj

Många barn träffas i olika verksamheter här i Kiladalen. Verksamheterna pågår på flera olika platser i församlingen varje vecka och oavsett var man bor väljer man själv var och när det passar bäst att delta. Såklart! KYRKTAXI: Barn och unga kan i vissa fall få skjuts med Kyrktaxin för att ta sig till verksamheterna. Klicka och läs mer.

Några ungdomar skrattar och leker tillsammans.

Barn och unga

En del verksamhet för unga  är ”öppen”, det vill säga du kommer när du kan och så ofta du själv vill. Ingen föranmälan. Annan verksamhet är gruppverksamhet som du anmäler dig eller ditt barn/ungdom till. Verksamheterna pågår på olika platser i församlingen varje vecka och oavsett var man bor väljer man själv var och när det passar bäst att delta. Läs mer!

Kantor Helena spelar orgel

Vuxna

I Kiladalens församling pågår varje vecka en mängd aktiviteter och verksamhet för alla åldrar. Du deltar utifrån dina egna möjligheter och intressen. Varmt välkommen! Klicka och läs om vad som pågår här i Kiladalen. Du som vill engagera dig lite mer, i en kyrkogrupp till exempel, hittar också information om vilka grupper som finns.

Caféer och soppa

Stor och liten. Gammal och ung. Fikasugen och/eller bara "umgåstörstig"? Varmt välkommen till caféerna i Kiladalen. Njut av trevligt sällskap och gott kaffe/te/saft/fika/frukost på olika håll i församlingen. För- eller eftermiddagskaffe? Välj själv! Om det smakar med musik plus soppa träffas vi i Bergshammar några gånger under terminen. Klicka och läs mer!

Körer för alla åldrar

I Kiladalens församling musiceras mycket och varierat under ett år. Sång och musik i gudstjänster och konserter är viktiga inslag. För dig som är sångglad, van eller ovan, finns flera körer för olika åldrar och smaker: Välkommen att vara med. Ta ton och sjung med oss!

Kalendern

Läs allt om vad som just nu gäller för gudstjänsterna, musiken och mötesplatserna här i församlingen. Hitta också till "Kalenderportalen" och appen "Kyrkguiden" med gudstjänster och aktiviteter i HELA Sverige. Varmt välkommen!

Någon att tala med

Någon att tala med

Oavsett vem du är - eller hur gammal du är... Här hittar du några kontaktuppgifter att använda när du behöver prata med någon - om dig själv eller något annat...