Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Kiladalens församling Besöksadress: Kiladalens församling, 61170 Jönåker Postadress: SKOLVÄGEN 28, 61170 JÖNÅKER Telefon:+46(155)57002 E-post till Kiladalens församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Underverket - församlingsblad

Församlingens församlingsblad. Bladet distribueras till alla hushåll i Kiladalens församling och går också att läsa här på webben. Se länk nedan...

Nytt format!

Med utgåvan hösten 2018 kommer Underverket i ett helt nytt format, med flera sidor och med nytt innehåll. Bland annat är kalenderdelen placerad som ett mittuppsla som enkelt kan tas ut och spar tills nästa utgåva kommer.

Vad tycker du?

Församlingen vill naturligtvis veta vad du som läsare tycker. Hör av dig med både ris och ros. Tyck till om innehåll, utseende, bilder och annat. Du kanske saknar innehåll? Vad i så fall?

Vi ser fram emot att höra vad du tycker!

/Kiladalens församling

Underverket

Församlingsbladet "Underverket" kommer ut med tre utgåvor per år och delas ut till alla hushåll i Kiladalens församling.

I bladet finns information både om sådant som har hänt sedan sist, vem som gör vad och kommande aktiviteter i församlingen. Kalendariet gäller för fyra månader i taget och innehåller, med reservation för eventuella ändringar, församlingens gudstjänster och evenemang under perioden.

Vi hoppas att du tycker att bladet är informativt och läsvärt. Hör gärna av dig med tips och synpunkter till redaktionen via församlingsexpeditionen.

Aktuella uppgifter

För att få den allra senaste informationen rekommenderar vi att man läser här på webben under rubriken "Kalender med gudstjänster och evenemang". Hitta också till våra annonser i lokalpressen. Varje vecka annonseras veckoprogram (predikoturer) i Södermanlands Nyheter och Norrköpings Tidning under rubriken Kyrkor.  Vissa gudstjänster och evenemang annonseras dessutom separat.

Gratisappen

Har du en "smart mobiltelefon" kan du ladda ned Svenska kyrkans gratisapp "Kyrkguide" som hjälper dig att hitta till kyrkor i hela Sverige och innehåller kontaktuppgifter, kalendarier och mycket annat.
(OBS för närvarande kan man i appen se verksamhet som pågår i kyrkorna. För information om vad som händer i församlingshem och på andra platser - se ovan)

Kontakt

Det går naturligtvis också bra att kontakta församlingen på telefon eller mejl. Kontaktuppgifter till församlingsexpedition och personal hittar du i vänstermenyn.

/Kiladalens församling

Senaste utgåvan av Underverket

Här kan du läsa det senaste informationsbladet som pdf.