Meny

Kalender

Aktuella gudstjänster och evenemang i Kiladalens församling

information I Coronatid

Kiladalens församling fortsätter att fira gudstjänster och mötas där du är dock med anpassningar. 

Församlingen firar gudstjänst med insikten om situationens allvar. Omsorgen om våra medmänniskor står i fokus och särskilt de av oss som finns i riskgrupper. Därför är det viktigt att vi alla tar ansvar och följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten utfärdat. Besökare uppmanas därför att även vid lindriga luftvägssymtom stanna hemma. I samband med gudstjänster m.m. påminner vi också om hur vi möts, hälsar och möjligheter att fira nattvard och vistas i lokalerna tillsammans på ett ansvarsfullt sätt.

Läs mer om Coronaviruset och verksamhet i församlingen 

Läs mer här om Svenska kyrkans information kring Corona

digitalt. sändningar på webben och via facebook

Om du av en anledning inte vill eller kan delta i församlingens gudstjänster på plats finns flera möjligheter att dela gudstjänstgemenskap digitalt. I Svenska kyrkans nationella, gemensamma kalender och i appen Kyrkguiden m.m. hittar du digitala sändningar. Gudstjänster sänds också regelbundet i SVT och i Sveriges Radio.

Gudstjänster, korta andakter, bibelläsning, sång för barn m.m. läggs också upp på församlingens sida på Facebook och Youtubekanal.

ordinarie information

Läs mer om vad som händer i Kiladalens församling i församlingsbladet ”Underverket” som delas ut till hushåll i församlingen och också finns att hämta i kyrkor och församlingshem. På församlingens hemsida och i appen ”Kyrkguiden” finns alltid uppdaterat kalendarium. Glöm heller inte att ta en titt på församlingens Instagram och Facebooksida.

Om du vill ha regelbunden information hemskickad via post eller mejl är du välkommen att kontakta församlingen: 0155-570 02 eller mejla till kiladalens.forsamling@svenskakyrkan.se.

Kyrktaxi

Om du är folkbokförd i Kiladalens församling och inte själv kan ta dig till gudstjänster i församlingen kan du beställa gratis kyrktaxi. 

Det gäller också i församlingen folkbokförda barn och ungdomar upp till 18 år som behöver kyrktaxin för att kunna delta i församlingens barn/undomsverksamhet (grupper).

Resan bokas via Taxi i Nyköping, tel 0155-21 75 00. Tänk på att beställa även returresan vid bokningstillfället.