Kalender

Via kalenderportalen hittar du information om gudstjänster och händelser i Kiladalens församling - och andra församlingar...

Kalenderportalen

Vilken tid börjar sopplunchen i min församling? Vad händer i grannförsamlingen? Var och när kan jag fira gudstjänst under min semester på annan ort eller under storhelg? I kalenderportalen hittar du gudstjänsterna och aktiviteterna i hela Svenska kyrkan på ett ställe. Prova!

Kyrkappen "Kyrkguiden"

Kyrkguiden är Svenska kyrkans gratisapp för den som vill veta vad som händer inom Svenska kyrkan, och som vill ha hjälp att hitta till kyrkor och aktiviteter. Här hittar du alla kyrkor i Sverige och programmen för kyrkorna här i Kiladalen. Appen finns där du hämtar appar. Den är gratis och finns för både Iphone och Android.

En slingrig landsväg som leder upp mot en kyrka.

Kyrktaxi

Om du är folkbokförd i Kiladalens församling och inte själv kan ta dig till gudstjänster i församlingen kan du beställa gratis kyrktaxi. Det gäller också i församlingen folkbokförda barn och ungdomar upp till 18 år som behöver kyrktaxin för att kunna delta i församlingens barn/undomsverksamhet (grupper). Resan bokas via Taxi i Nyköping, tel 0155-21 75 00. Tänk på att beställa även returresan vid bokningstillfället.