Kalender

Aktuella gudstjänster och evenemang i Kiladalens församling

Gudstjänst i ditt vardagsrum 

På grund av pandemin sänds samtliga församlingens gudstjänster digitalt -  på plats, live eller förinspelade utan besökare via Facebooksidan och/eller YouTubekanalen. Titta i församlingens kalender nedan och välj själv när, var och hur du vill delta...

församlingens webb, Facebook och youtubekanal

På församlingens hemsida och i appen ”Kyrkguiden”  finns alltid uppdaterat kalendarium. Glöm heller inte att ta en titt på församlingens Instagram och Facebooksida. Där läggs gudstjänster, korta andakter, bibelläsning, sång för barn m.m. upp...

Gudstjänster från hela Sverige

I Svenska kyrkans nationella, gemensamma kalender längre ned -  och i appen Kyrkguiden hittar du digitala sändningar m.m. från församlingar i hela Sverige (inklusive Kiladalen). Gudstjänster sänds också regelbundet i SVT och i Sveriges Radio.

när vi inte är digitala

Läs mer om vad som händer i Kiladalens församling i församlingsbladet ”Underverket” som delas ut till hushåll i församlingen och också finns att hämta i kyrkor och församlingshem.

Om du vill ha regelbunden information hemskickad via post eller mejl är du välkommen att kontakta församlingen: 0155-570 02 eller mejla till kiladalens.forsamling@svenskakyrkan.se.

Kyrktaxi

Om du är folkbokförd i Kiladalens församling och inte själv kan ta dig till gudstjänster i församlingen kan du beställa gratis kyrktaxi. 

Det gäller också i församlingen folkbokförda barn och ungdomar upp till 18 år som behöver kyrktaxin för att kunna delta i församlingens barn/undomsverksamhet (grupper).

Resan bokas via Taxi i Nyköping, tel 0155-21 75 00. Tänk på att beställa även returresan vid bokningstillfället.