Boka lokal

Församlingshemmen i Kiladalens församling kan bokas för minnesstunder, dopkaffe, möten m.m.

Paus p.g.a Coronaviruset

På grund av restriktioner och annat orsakat av coronaviruset kan församlingens lokaler tyvärr inte bokas för närvarande.

För mer information kontakta bokningsansvarig Peter Lindbom 072-561 65 51 eller församlingsexpeditionen 0155-570 02.

Mejl till församlingsexpeditionen: Mejl

För Kiladalens församling är det viktigt att församlingens lokaler är så öppna och tillgängliga som möjligt.  I första hand används de för församlingens alla kyrkliga verksamheter, och aktiviteter för alla åldrar, men församlingen ser gärna att lokalerna används även för andra ändamål. Välkommen att boka!

Församlingshem

Bergshammars församlingshem
Plats: Kyrkvägen, Bergshammar.Invid Bergshammars kyrka.
Max antal personer: 80

Tuna församlingshem
Plats: Iduns väg, Svalsta. Ca 1 km från Tuna kyrka.
Max antal personer övervåning:  125 biosittning och 85 vid bord
Max antal personer nedervåning: 30
Max antal personer nedervåning kök: 25

Lunda församlingsgård
Plats: Skolvägen 28, Jönåker. Invid Lunda kyrka.
Max antal personer: 60-80

Kilagården
Plats: Väg 800. Invid Kila kyrka.
Max antal personer övervåning: 90
max antal personer nedervåning (suterräng): 60

Att boka lokal

Via bokningsansvarig

Lokalerna i församlingshemmen bokas hos bokningsansvarig (Peter Lindbom) på telefon 072-561 65 51 eller mejl till peter.lindbom@svenskakyrkan.se
Bokningsansvarig är anträffbar under dagtid, dock inte då denne är upptagen med annan verksamhet eller samtal. Ett meddelande kan lämnas enligt anvisning via mejl eller telefonsvar för återuppringning men observera att din bokning då är preliminär och INTE definitiv förrän du har fått en skriftlig eller muntlig bekräftelse från bokningsansvarig eller Kiladalens församling!

Via formulär på webbsidan

Du kan också välja att göra en bokningsförfrågan via formuläret nedan. Observera även här att din bokning är preliminär och INTE definitiv förrän du har fått en skriftlig eller muntlig bekräftelse från bokningsansvarig eller Kiladalens församling!

Priser
Se här intill.  Kontakta bokningsansvarig för information om vilka priser som gäller just din bokning.

Anvisningar, ordningsregler, säkerhet
Den som kvitterar ut nyckel till bokad lokal ansvarar också för lokalen och för att regler och anvisningar följs.

Lokalerna kan bokas endast mellan kl. 08.00-22.00. (Det är inte tillåtet att vistas i lokalerna kl. 22.00-08.00)

Information och anvisningar medföljer nyckeln och finns dessutom på plats i församlingshemmen. Anvisningarna finns också här i pdf-format.

Förfrågan om, och/eller bokning av församlingens lokaler

Om ditt meddelande avser en bokningsförfrågan - fyll i uppgifterna nedan:

VIKTIGT Observera att din bokning INTE är definitiv förrän du har fått en skriftlig eller muntlig bekräftelse från bokningsansvarig eller Kiladalens församling!

Dina uppgifter behandlas enligt gällande regelverk. För mer information om hur Svenska kyrkan behandlar personuppgifter se webben www.svenskakyrkan.se/sa-behandlar-svenska-kyrkan-dina-personuppgifter