Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Kiladalens församling Besöksadress: Kiladalens församling, 61170 Jönåker Postadress: SKOLVÄGEN 28, 61170 JÖNÅKER Telefon:+46(155)57002 E-post till Kiladalens församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Snickargruppen

Tycker du om att snickra och reparera saker?

SNICKARGRUPPEN

Vill du göra en viktig insats för att bevara och hålla församlingens föremål i gott skick? Trivs du med att arbeta tillsammans med andra och tycker att det är trevligt att umgås kring gemensamma projekt? Du kanske vill tillverka något till dig själv? I så fall är Snickargruppen rätt grupp för dig!

Välkommen 

Snickargruppen tillverkar och lagar olika typer av föremål. Alla intresserade är välkomna att delta. Vi har trevligt tillsammans, samarbetar och delar med oss av våra idéer och erfarenheter. Ovan syns Björn, Johnny och Ingvar.

Start

Snickargruppen träffas på ONSDAGAR kl 13.00-16.00 i Övre Bredgården intill Bergshammars kyrka (Ny dag och tid). Kontakta gruppens kontaktpersoner för exakt start- och avslutningsdatum under terminen.

Kontakt

Kontaktpersoner är Ingvar Franzén och Björn Nilsson som nås via församlingsexpeditionen eller tel 076-809 09 05 (Ingvar) och 011-39 33 88 (Björn). Kontakta någon av dem så får du veta mer om Snickargruppen.

Församlingsexpeditionen 0155-570 02 Epost