Musik

I Kiladalens församling finns flera körer för olika åldrar och smaker: Ta ton och sjung med oss!

VERKSAMHET och grupper anpassas P.G.A. CORONAVIRUSET

Med anledning av Coronaviruset tar en del av församlingens verksamheter och grupper paus. Andra fortsätter - om än anpassat och med hänsyn till rådande situation. Aktuell information finns på respektive verksamhetsflik i vänstermenyn, i kalendern och här

Kiladalens kyrkokör /paus ht 2020

Tisdagar i Tuna församlingshem, Iduns väg, Svalsta kl 18.45-21.15
Ledare: Helena Wanrud, kantor i Kiladalens församling, 072-539 85 62 mejl

Kören för dig som vill sjunga sånger i varierande svårighetsgrad - i sättning för blandad kör.
Vi jobbar med röstvård, tonbildning, textbehandling, sångarglädje och, inte minst, gemenskap. Kören samarbetar också med andra körer.
Webbsida

Kiladalens Gospel /STARTAR HT 2020

Tisdagar i Bergshammars församlingshem kl 19.00-21.00
Ledare: Åsa Camara 070-356 69 82 och Olov Österberg 070-651 05 09. Mejl till Kiladalens församling

Kören sjunger amerikansk Gospel med fokus på glädje, gemenskap och uttryck.
Webbsida

Kiladalens evergreens /paus ht 2020

jämna veckor i Bergshammars församlingshem kl 13.30-
Ledare: Marianne Castegren, tel 070-537 12 39
Mejl till Kiladalens församling
Kören för dig som är dagledig och tycker om att sjunga. Vi sjunger ett mycket blandat program och eftersom vi ibland hälsar på i olika serviceboenden blir det mycket visor och schlager. Och naturligtvis sjunger vi också i kyrkan...!

FÖrmiddagscafé/Småttingarna /startar ht 2020

Tisdagar i Lunda församlingsgård, Jönåker kl 09.00-11.00

Öppen verksamhet för vuxna och barn i sällskap med vuxen. SÅNGSTUND. Frukost, samvaro, pyssel och sångstund m.m. Drop-in.*

BARNKÖRERNA /STARTAR HT 2020
Onsdagar i Tuna församlingshem, Iduns väg i Svalsta
KOMPISKÖREN för barn i F-klass-åk 1
kl. 15.30-16.00

SHOUT! för barn fr.o.m. Åk 2-
kl. 16.05–16.40. EH
Barnkörerna leds av församlingens musikassistent/barnledare Elin Hansen.

Frågor och anmälan ställs till Elin 070-265 10 01mejl. Även till församlingsexpeditionen eller kontaktforumlär nedan. Ange barnets namn, ålder, vårdnadshavares namn och telefonnummer samt adress.

Kyrktaxi till barn- och ungdomsverksamhet

Svårt att ta dig till gudstjänst eller till barn- eller ungdomsgruppen ?
Barn och ungdomar (upp till 18 år) som är folkbokförda i församlingen och behöver skjuts för att kunna delta i församlingens barn/undomsverksamhet (grupper), kan åka dit gratis med s.k. kyrktaxi.

Församlingen bjuder på resan, men deltagare eller vårdnadshavare bokar den själv via Taxi i Nyköping, tel 0155-21 75 00. Tänk på att beställa även returresan vid bokningstillfället.

Erbjudandet gäller också övriga folkbokförda personer i Kiladalens församling vid resa till och från gudstjänster i församlingen.

Jag vill ha kontakt angående församlingens kör/barnkörverksamhet