Musik

I Kiladalens församling finns flera körer för olika åldrar och smaker: Ta ton och sjung med oss!

Kiladalens kyrkokör

Tisdagar i Tuna församlingshem, Iduns väg, Svalsta kl 18.45-21.15
Ledare: Helena Wanrud, kantor i Kiladalens församling, 072-539 85 62 mejl

Kören för dig som vill sjunga sånger i varierande svårighetsgrad - i sättning för blandad kör.
Vi jobbar med röstvård, tonbildning, textbehandling, sångarglädje och, inte minst, gemenskap. Kören samarbetar också med andra körer.
Webbsida

Kiladalens Gospel

Tisdagar i Tuna församlingshem, Iduns väg, Svalsta kl 19.00-21.00
Ledare: Åsa Camara 070-356 69 82 och Olov Österberg 070-651 05 09. Mejl till Kiladalens församling

Kören sjunger amerikansk Gospel med fokus på glädje, gemenskap och uttryck.
Webbsida

Kiladalens evergreens

Tisdagar jämna veckor i Bergshammars församlingshem kl 13.30-
Ledare: Marianne Castegren, tel 070-537 12 39
Mejl till Kiladalens församling
Kören för dig som är dagledig och tycker om att sjunga. Vi sjunger ett mycket blandat program och eftersom vi ibland hälsar på i olika serviceboenden blir det mycket visor och schlager. Och naturligtvis sjunger vi också i kyrkan...!

FÖrmiddagscafé/Småttingarna

Tisdagar i Lunda församlingsgård, Jönåker kl 09.00-11.00

Öppen verksamhet för vuxna och barn i sällskap med vuxen. SÅNGSTUND. Frukost, samvaro, pyssel och sångstund m.m. Drop-in.*

BARNKÖREN KUNGENS UNGAR (6-12 åringar),
Varannan onsdag - ojämna veckor - i Tuna församlingshem, Iduns väg, Svalsta
6-12 år 15.30-16.30 start 11/9 2019
9 år - 18.00-18.30

OBS kören träffas varannan onsdag- ojämna veckor.
Vid några tillfällen under terminen har kören möjlighet att "sjunga upp" för sina nära, kära och andra . Inför dessa tillfällen (gudstjänster övar vi lite extra vid Barnkördagar dagen innan eller samma dag (- se nedan)
Församlingens musikassistent/barnledare Elin m.fl. leder barnkören.

Anmälan till Elin 070-265 10 01mejl. Även till församlingsexpeditionen eller kontaktforumlär nedan. Ange barnets namn, ålder, vårdnadshavares namn och telefonnummer samt adress.

BARNKÖR - BARNKÖRDAGAR

Barnkör och andra sångglada barn -  träffas, förutom varannan onsdag ett antal lördagar eller söndagar under terminen.
Här har vi kul , lär oss att använda och höja vår röst och hittar nya sångfavoriter tillsammans. Barnkördagarna infaller en lördag eller söndag och "sånggänget"  medverkar sedan i söndagens förmiddagsgudstjänst i respektive kyrka.
Fika och lunch ingår.

Anmälan: Anmälan till Elin Hansen (se ovan). Även till församlingsexpeditionen eller kontaktforumlär nedan. Ange barnets namn, ålder, vårdnadshavares namn och telefonnummer samt adress. Se uppgifter nedan.

MIGHTY LIGHT
Kören är en fristående kör för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning.
Musikalisk ledare: Helena Wanrud
Kontaktperson: Madeleine Larsson 070-394 43 45
OBS Kören övar varannan vecka

Vill du veta mer om körerna eller anmäla dig?

Kontakta församlingens musikerassistent Elin Hansen, för mer information:
Telefon 070-265 10 01 eller 0155-570 02 (församlingsexpeditionen) Mejl till Elin.

Församlingsexpeditionen: Skolvägen 28 611 70 Jönåker
Telefon 0155-570 02. Mejl

Du kan också använda kontaktformuläret nedan:

Kyrktaxi till barn- och ungdomsverksamhet

Svårt att ta dig till gudstjänst eller till barn- eller ungdomsgruppen ?
Barn och ungdomar (upp till 18 år) som är folkbokförda i församlingen och behöver skjuts för att kunna delta i församlingens barn/undomsverksamhet (grupper), kan åka dit gratis med s.k. kyrktaxi.

Församlingen bjuder på resan, men deltagare eller vårdnadshavare bokar den själv via Taxi i Nyköping, tel 0155-21 75 00. Tänk på att beställa även returresan vid bokningstillfället.

Erbjudandet gäller också övriga folkbokförda personer i Kiladalens församling vid resa till och från gudstjänster i församlingen.

Jag vill ha kontakt angående församlingens kör/barnkörverksamhet