Konfirmation

Gemenskap med gamla och nya kompisar, många glada skratt, men också allvar och en hel del nya upptäckter

Till dig som är född 2005 eller tidigare
Om du är folkbokförd i Kiladalens församling ska du redan ha fått en inbjudan till konfirmation i brevlådan. Den skickas till ungdomar som är medlemmar i Svenska kyrkan (döpta) eller har minst en vårdnadshavare som är det. I brevet finns också en del information till vårdnadshavare.
Om du vill ha, men inte har fått en inbjudan ska du höra av dig till församlingen så får du såklart en egen! (Om du inte är döpt när konfirmationsgruppen startar kan du bli det under konfirmationstiden)

Den utskickade konfirmandinbjudan hittar i en pdf här

Om du vill konfirmera dig och är äldre än årgång 2005, kanske till och med ung vuxen eller äldre,  finns såklart möjlighet till det. Hör av dig till församlingen redan nu så får du veta mer...

Att vara konfirmand

Konfirmandåret är en tid av gemenskap med gamla och nya kompisar, många glada skratt, upplevelser och minnen för livet. Tillsammans utforskar vi en massa saker som ungdomar brukar fundera kring; Livet. Mitt eget liv. Kärlek. Gud. Rätt och fel. Och mycket annat...

Hoppas du också vill vara med på den här spännande resan. Ta chansen att var med om en riktigt spännande och rolig konfirmandtid tillsammans med Carl-Johan Falk, präst i församlingen, och de andra ledarna!

Konfirmandåret

Vi träffas en helg i månaden med start söndag 22/9 2019. Någon gång under året reser vi också tillsammans till byn Walsingham som ligger utanför London.

Ingen kostnad

Konfimandtiden inklusive alla aktiviteter är gratis.

konfirmation på annan ort

Det är vanligt att man konfirmerar sig i sin hemförsamling, men för den som vill erbjuder Svenska kyrkan också många andra konfirmationsalternativ. Se länkar nedan.

Frågor, intresseanmälan och anmälan

Du som har frågor om konfirmation och konfirmationstiden i Kiladalens församling är välkommen att främst kontakta Carl-Johan, präst i församlingen och ansvarig för konfagrupper. (Du behöver meddela namn, personnummer, adress och telefonnummer till både konfirmand och målsman)

Direkt Carl-Johan Falk, präst (kyrkoherde) i Kiladalens församling
carl-johan.falk@svenskakyrkan.se

Du kan också få kontakt via kontaktformulär och församlingens officiella mejl eller telefon:

kontaktformulär

Se formulär nedan. Församlingen återkopplar till dig så snart som möjligt.

församlingens mejl eller telefon

kiladalens.forsamling@svenskakyrkan.se
0155-57002, 0155-78851

Intresseanmälan/anmälan/meddelande angående konfirmation

Kiladalens församling sparar dina kontaktuppgifter för återkoppling och kontakt. Om du vill delta i verksamheten sparas uppgifter så länge som du deltar. På webben finns mer information om hur Svenska kyrkan hanterar personuppgifter.