Foto: Magnus Aronson

Konfirmation

Gemenskap med gamla och nya kompisar, många glada skratt, men också allvar och en hel del nya upptäckter

I höst startar konfirmationstiden för nästa årgång ungdomar 2022-2023. Håll utkik efter inbjudan och uppdateringar på webben!

Till dig som är född 2008 eller tidigare - konfirmation 2023

Om du är folkbokförd i Kiladalens församling kommer du att få en inbjudan till konfirmation i brevlådan (gäller födda 2008). Den skickas vanligen till ungdomar (via vårdnadshavare) som är medlemmar i Svenska kyrkan eller har minst en vårdnadshavare som är det.
Om du vill ha, men inte har fått en inbjudan senast efter sommarlovet  2022 ska du höra av dig till församlingen så får du såklart en egen! (Om du inte är döpt när konfirmationsgruppen startar kan du bli det under konfirmationstiden)

Född före 2008

Om du vill konfirmera dig och är äldre än årgång 2008, kanske till och med ung vuxen eller äldre,  finns såklart möjlighet till det. Hör av dig till församlingen redan nu så får du veta mer...

Att vara konfirmand

Konfirmandåret är en tid av gemenskap med gamla och nya kompisar, många glada skratt, upplevelser och minnen för livet. Tillsammans utforskar vi en massa saker som ungdomar brukar fundera kring; Livet. Mitt eget liv. Kärlek. Gud. Rätt och fel. Och mycket annat...

Hoppas du också vill vara med på den här spännande resan. Ta chansen att var med om en riktigt spännande och rolig konfirmandtid tillsammans med Carl-Johan Falk, präst i församlingen, och de andra ledarna!

Konfirmandåret

Det finns många frågor - vilka är dina? Och var hittar du svaren? Följ med på resan in i dina innersta tankar och funderingar!
Ta tillfället i höst! Din nyfikenhet är allt som behövs!

Ingen kostnad

Konfimandtiden inklusive alla aktiviteter är gratis.

Konfirmation på annan ort

Det är vanligt att man konfirmerar sig i sin hemförsamling, men för den som vill erbjuder Svenska kyrkan också många andra konfirmationsalternativ. Se länkar nedan.

Frågor, intresseanmälan och anmälan

Du som har frågor om konfirmation och konfirmationstiden i Kiladalens församling är välkommen att främst kontakta Carl-Johan, präst i församlingen och ansvarig för konfagrupper. (Du behöver meddela namn, personnummer, adress och telefonnummer till både konfirmand och målsman)

Direkt Carl-Johan Falk, präst (kyrkoherde) i Kiladalens församling
070-265 16 56 (sommarmobil 070-283 13 42)
carl-johan.falk@svenskakyrkan.se

Du kan också få kontakt via kontaktformulär och församlingens officiella mejl eller telefon:

Se formulär nedan. Församlingen återkopplar till dig så snart som möjligt.

Församlingens mejl eller telefon

kiladalens.forsamling@svenskakyrkan.se
0155-57002, 0155-78851, 070-283 13 42

Konfirmander i sina kåpor vid en sjö.

Konfirmation

Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. Konfirmation handlar om Gud, livet och det du tycker är viktigt.

Intresseanmälan/anmälan/meddelande angående konfirmation

Kiladalens församling sparar dina kontaktuppgifter för återkoppling och kontakt. Om du vill delta i verksamheten sparas uppgifter så länge som du deltar. På webben finns mer information om hur Svenska kyrkan hanterar personuppgifter.