Meny

Konfirmation

Gemenskap med gamla och nya kompisar, många glada skratt, men också allvar och en hel del nya upptäckter

Just nu pågår konfaåret för ungdomar som är födda 2005 eller tidigare.
Konfirmationen äger rum i Lunda kyrka. 


Till dig som är född 2006 eller tidigare - konfirmation 2021

Om du är folkbokförd i Kiladalens församling (församlingens register) kommer du att få en inbjudan till konfirmation i brevlådan. Den skickas till ungdomar som är medlemmar i Svenska kyrkan (döpta) eller har minst en vårdnadshavare som är det. 
Om du vill ha, men inte har fått en inbjudan senast efter sommarlovet 2020 ska du höra av dig till församlingen så får du såklart en egen! (Om du inte är döpt när konfirmationsgruppen startar kan du bli det under konfirmationstiden)

Den utskickade konfirmandinbjudan i form av ett vykort ser du längst upp på sidan...

Född före 2006

Om du vill konfirmera dig och är äldre än årgång 2006, kanske till och med ung vuxen eller äldre,  finns såklart möjlighet till det. Hör av dig till församlingen redan nu så får du veta mer...

Konfirmation i tider av corona

På grund av coronaviruset kan det hända att aktiviteter för konfirmander ändras. Din församling kontaktar dig och meddelar om det blir några ändringar som rör just din konfirmation.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer

I våra kyrkor anpassar vi oss efter rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten. Gränserna för hur många som får samlas, gäller också våra kyrkor. Gudstjänster och andra aktiviteter blir mindre och de som samlas ska förstås inte tillhöra riskgrupperna eller ha symptom.

Aktiviteter kan ändras

På skollov och helger arrangeras ofta läger och andra aktiviteter för konfirmander. Räkna med att du blir kontaktad när planerna ändras. Du kan också höra av dig till församlingen för att fråga.

Kontakta din församling.


Att vara konfirmand

Konfirmandåret är en tid av gemenskap med gamla och nya kompisar, många glada skratt, upplevelser och minnen för livet. Tillsammans utforskar vi en massa saker som ungdomar brukar fundera kring; Livet. Mitt eget liv. Kärlek. Gud. Rätt och fel. Och mycket annat... 

Hoppas du också vill vara med på den här spännande resan. Ta chansen att var med om en riktigt spännande och rolig konfirmandtid tillsammans med Carl-Johan Falk, präst i församlingen, och de andra ledarna!

Konfirmandåret

Det finns många frågor - vilka är dina? Och var hittar du svaren? Följ med på resan in i dina innersta tankar och funderingar!
Ta tillfället i höst! Din nyfikenhet är allt som behövs!

Ingen kostnad

Konfimandtiden inklusive alla aktiviteter är gratis.

konfirmation på annan ort

 Det är vanligt att man konfirmerar sig i sin hemförsamling, men för den som vill erbjuder Svenska kyrkan också många andra konfirmationsalternativ. Se länkar nedan. 

Frågor, intresseanmälan och anmälan

Du som har frågor om konfirmation och konfirmationstiden i Kiladalens församling är välkommen att främst kontakta Carl-Johan, präst i församlingen och ansvarig för konfagrupper. (Du behöver meddela namn, personnummer, adress och telefonnummer till både konfirmand och målsman)

Direkt Carl-Johan Falk, präst (kyrkoherde) i Kiladalens församling
070-265 16 56
carl-johan.falk@svenskakyrkan.se

Du kan också få kontakt via kontaktformulär och församlingens officiella mejl eller telefon:

kontaktformulär

Se formulär nedan. Församlingen återkopplar till dig så snart som möjligt.

församlingens mejl eller telefon

kiladalens.forsamling@svenskakyrkan.se
0155-57002, 0155-78851

Intresseanmälan/anmälan/meddelande angående konfirmation

Kiladalens församling sparar dina kontaktuppgifter för återkoppling och kontakt. Om du vill delta i verksamheten sparas uppgifter så länge som du deltar. På webben finns mer information om hur Svenska kyrkan hanterar personuppgifter.