Kiladalens kyrkokör

Sjung med oss!

VERKSAMHET och grupper anpassas P.G.A. CORONAVIRUSET

Med anledning av Coronaviruset tar en del av församlingens verksamheter och grupper paus. Andra fortsätter - om än anpassat och med hänsyn till rådande situation. Aktuell information finns på respektive verksamhetsflik i vänstermenyn, i kalendern och här

På grund av coronasituationen får kyrkokören tyvärr pausa under höstterminen 2020.

Varje 18.45-21.15 träffas ett gäng sångglada killar och tjejer, herrar och damer i Tuna församlingshem i Svalsta för att sjunga och ha trevligt tillsammans.

Kören för dig som vill sjunga klassisk körmusik i flera stämmor.

Kiladalens kyrkokör sjunger i några gudstjänster och ger ett par större konserter per år. Vi samarbetar också med andra körer och åker emellanåt på resor. Kören har bland annat sjungit i Strängnäs Domkyrka, Visby Domkyrka och det har också blivit resor till Västkusten och Utö de senaste åren.

Körsång är toppen för hela kroppen!

Information om terminsstarter - kontakta körledaren

Tycker du om att sjunga?

Du som själv är sångglad - VÄLKOMMEN till oss och gemenskapen i Kiladalens kyrkokör!

Obs I församlingen finns flera körer för både små och stora. Titta i menyn.

Kontakta körledare, kantor Helena Wanrud, för mer information och din anmälan:
Telefon 0155-78854, 072-539 85 62 mejl

Det går också bra att använd kontaktformuläret nedan

Jag vill ha kontakt angående musikverksamheten i Kiladalens församling