Kiladalens kyrkokör

Sjung med oss!

Varje tisdag 18.45-21.15 träffas ett gäng sångglada killar och tjejer, herrar och damer i Tuna församlingshem i Svalsta för att sjunga och ha trevligt tillsammans.

Kören för dig som vill sjunga klassisk körmusik i flera stämmor.

Kiladalens kyrkokör sjunger i några gudstjänster och ger ett par större konserter per år. Vi samarbetar också med andra körer och åker emellanåt på resor. Kören har bland annat sjungit i Strängnäs Domkyrka, Visby Domkyrka och det har också blivit resor till Västkusten och Utö de senaste åren.

Körsång är toppen för hela kroppen!

Tycker du om att sjunga?

Du som själv är sångglad - VÄLKOMMEN till oss och gemenskapen i Kiladalens kyrkokör!

Obs I församlingen finns flera körer för både små och stora. Titta i menyn.

Kontakta körledare, kantor Helena Wanrud, för mer information och din anmälan:
Telefon 0155-78854, 072-539 85 62 mejl

Det går också bra att använd kontaktformuläret nedan

Jag vill ha kontakt angående musikverksamheten i Kiladalens församling