Kiladalens Gospel

Sjung med oss!

Kiladalens Gospel är kören för dig som vill sjunga amerikansk gospel. Körledarna heter Åsa Camara och Olov Österberg. Kören medverkar i många olika sammanhang: gudstjänster, och vår- och julkonserter är några.

Trivs tillsammans

Flera körmedlemmar har varit med ända sedan starten 2003 och andra har anslutit efterhand. Så mycket sång och musik - och trivsel tillsammans.

Körens övningar

Vi träffas varje tisdag kl 19.00-21.00 i Bergshammars församlingshem, vid kyrkan.

Sångglad? Kontakta Åsa Camara 070-356 69 82 eller
Olov Österberg, tel 070-651 05 09

Det går också att använda kontaktformuläret nedan.

Jag önskar kontakt angående församlingens musik/körverksamhet