Kiladalens Gospel

Sjung med oss!

VERKSAMHET och grupper anpassas P.G.A. CORONAVIRUSET

Med anledning av Coronaviruset tar en del av församlingens verksamheter och grupper paus. Andra fortsätter - om än anpassat och med hänsyn till rådande situation. Aktuell information finns på respektive verksamhetsflik i vänstermenyn, i kalendern och här

Verksamheten planeras hösten 2020, dock med reservation för ev. ändring. Naturligtvis anpassas verksamheten efter rådande corona-läge.
Enligt plan byter man plats och övar under hösten i LUNDA församlingsgård.

Kiladalens Gospel är kören för dig som vill sjunga amerikansk gospel. Körledarna heter Åsa Camara och Olov Österberg. Kören medverkar i många olika sammanhang: gudstjänster, och vår- och julkonserter är några.

Trivs tillsammans

Flera körmedlemmar har varit med ända sedan starten 2003 och andra har anslutit efterhand. Så mycket sång och musik - och trivsel tillsammans.

Körens övningar

Vi träffas varje tisdag kl 19.00-21.00 i Lunda församlingshem, vid kyrkan (hösten 2020).

Sångglad? Kontakta Åsa Camara 070-356 69 82 eller
Olov Österberg, tel 070-651 05 09

Det går också att använda kontaktformuläret nedan.

Jag önskar kontakt angående församlingens musik/körverksamhet