Bokcirkeln

Läsintresserade medlemmar i Bokcirkeln träffas en gång i månaden i Kilagården vid Kila kyrka.

Vid träffarna diskuterar vi månadens utvalda bok. Där bestämmer vi också tillsammans vilka böcker som ska läsas härnäst.

Vill du vara med? Kontakta församlingsexpeditionen för information om kontaktpersoner.

VETA MER

Kontakta församlingsexpeditionen om du vill veta mer om bokcirkeln och kanske delta.  Titta också gärna in på den här sidan och följ med i listan med böcker som läses och diskuteras.

VILL DU KOMMENTERA ELLER RECENSERA EN BOK?

Skicka ett mail till kiladalens.forsamling@svenskakyrkan.se så vidarebefordras ditt meddelande till Bokcirkeln. (Ev kan din kommentar komma att publiceras på denna webbsida, dock utan att ange avsändare)

TIDIGARE

Här är en lista på några av de böcker som bokcirkelns medlemmar har läst:
  • "Sånt man bara säger" av Helena von Zweigberg
  • "Kvartetten som sprängdes" av Birger Sjöberg