Måndagsträffar

Mötesplats för dig som är ledig på dagtid

Måndagsträffarna i Bergshammars församlingshem är ett samarrangemang mellan Kiladalens församling och Bergshammars bygdegårdsförening.

Under vinterhalvåret träffas vi och umgås. Den som vill spelar pingis, couronne, biljard eller något annat. Och så fikar vi tillsammans. (Du tar med dig egen fikakorg).

När

Måndagseftermiddagar kl 14.00-16.15. Drop in. För information om terminsstarter - kontakt nedan.

Under sommarhalvåret sker måndagsträffarna på boulebanan vid Bergshammars bygdegård.

Kontakt:

Ingvar Franzén 0155-580 52
Församlingsexpeditonen 0155-570 02 kiladalens.forsamling@svenskakyrkan.se
Använd gärna formuläret nedan.

Angående Måndagsträffar