Det är aldrig för sent!

Det är aldrig för sent att döpas! Det är vanligt att man döps som litet barn, men i Svenska kyrkan döps människor i alla åldrar. Kanske blev dopet ”inte av” när ditt barn var bebis? Kanske var det tänkt att du skulle få välja själv när du blev större?

Boka dop

När du vill boka en tid för dop, eller har frågor om dopet, är du välkommen att i fösta hand kontakta någon av prästerna i Kiladalens församling. Kontaktuppgifterna finner du nedan. I menyn finns också kontaktuppgift till församlingsexpeditionen.
Om du istället vill att församlingen kontaktar dig kan du ringa in ett meddelande eller mejla - gärna genom att använda formuläret nedan. Vi hör vi av oss snarast möjligt.

I Kiladalens församling bokas dopet gärna i samband med gudstjänst på söndagsförmiddagen. Under eftermiddagstid finns också möjlighet att boka enskild dopgudstjänst.

Präster i Kiladalens församling

Kyrkoherde Carl-Johan Falk, tel  070-265 16 56
carl-johan.falk@svenskakyrkan.se

Komminister Karin Tallberg, tel 0155-570 12, 070-265 16 57
Karin.tallberg@svenskakyrkan.se

Låna dopdräkt

Församlingen har flera dopdräkter för utlån vid dop som sker i Kiladalens församling. Kontakta församlingsexpeditionen om du vill låna någon av dem.

Boka lokal för dopfest

I församlingshemmen i Bergshammar, Tuna, Lunda och Kila finns flera lokaler som kan användas för samlingar i samband med dopet. Lokalerna bokas separat och kontaktuppgifter för bokning hittar du i menyn under "Kontakt".

Verksamhet för små och stora

I Kiladalens församling finns en mängd olika verksamheter för alla åldrar.
En del verksamhet är öppen, det vill säga du kommer när du kan och så ofta du själv vill. Ingen föranmälan. Annan verksamhet är gruppverksamhet som du anmäler dig själv eller ditt barn till. Verksamheterna pågår på flera olika platser i församlingen varje vecka och oavsett var man bor väljer man själv var och när det passar bäst att delta.

Översikt över församlingens verksamheter för små och stora finns i menyn.

Jag önskar kontakt angående bokning/förfrågan om dop