Ungdomsgruppen

Den här gruppen är delvis en fortsättning på konfirmationstiden, men du som inte har konfirmerat dig är såklart lika välkommen!

FÖR DIG SOM GÅR ÅRSKURS 8-9 ELLER PÅ GYMNASIET

Vi träffas i Tuna församlingshem i Svalsta på torsdagar, ojämna veckor,
kl 17.30-20. Vill du fika (gratis) så kommer du kring kl 17.30.

För dig?

Här finns plats att bara vara, träffa kompisar, prata om något spännande, intressant, aktuellt, roligt..., se film, åka på läger, laga mat, spela biljard och pingis eller bara ta det lugnt. Den som vill får gärna hänga med på våra läger och resor som gör under året.

Har du frågor och vill veta mer om Ungdomsgruppen - kontakta Carl-Johan Falk , som är en av församlingens präster:
Telefon och sms 070-265 16 56 eller Carl-Johan.falk@svenskakyrkan.se

Fler kontaktuppgifter finns i menyn "Kontakt". Du kan också använda formuläret nedan.

Ungdomsgruppen har en sluten grupp på FACEBOOK