Exempelbild över vy i den digitala kartan från Krematoriekyrkogården.
Foto: Queen media

Besök våra begravningsplatser digitalt

Vill du se hur minneslunden ser ut, försöka hitta en specifik gravplats, eller bara upptäcka begravningsplatsen därifrån du befinner dig? Här kan du besöka våra begravningsplatser digitalt.

Nedan finns länkar till våra åtta begravningsplatser. Varje begravningsplats är fotograferad från flera olika platser och vinklar. Det går att rotera bilderna 360 grader och zooma in och ut. Använd de blå prickarna till höger på kartan i respektive länk för att välja vilken del av begravningsplatsen du vill besöka.

Tycker du att kartan är i vägen kan du klicka på den gula rutan där det står KARTA uppe i högra hörnan.  Med hjälp av att trycka på skärmen eller via pilarna på kartan kan du enkelt rotera bilden i den riktning du önskar.

Bilderna är tagna i juni 2021.

Raus kyrkogård
Råå kyrkogård