Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Amos Helsingborg

Amos Helsingborg är ett magasin som delas ut till alla hushåll i Helsingborg. I Amos kan du få möta människor i olika skeden av livet, läsa om tro och tradition och lära känna Svenska kyrkan Helsingborg.

Amos tar avstamp i det allmänmänskliga och skildrar frågor som berör bland annat relationer, livsval och människovärde. Tidningen innehåller dels många lokala artiklar från Helsingborg, men också reportage som speglar resten av landet och världen utanför Sverige. Tidningen är en gåva från Svenska kyrkan Helsingborg till dig.

Alla nummer av Amos

Amos kommer ut sex gånger per år. Här hittar du publicerade nummer för 2017 och datum för nästkommande under 2018.

Datum för Amos Helsingborg 2018

• 2 februari
  • 23 mars
  • 26 maj
  • 7 september
  • 26 oktober
  • 20 november

Vi vill gärna veta vad du tycker om tidningen. Är det något du vill att vi ska skriva eller berätta om? Tveka inte att höra av dig. Du hittar kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Mejla till redaktionen för Amos Helsingborg