Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg Webbplats

Amos Helsingborg

Amos Helsingborg är ett magasin som delas ut till alla hushåll i Helsingborg. I Amos kan du få möta människor i olika skeden av livet, läsa om tro och tradition och lära känna Svenska kyrkan Helsingborg.

Amos tar avstamp i det allmänmänskliga och skildrar frågor som berör bland annat relationer, livsval och människovärde. Tidningen innehåller dels många lokala artiklar från Helsingborg, men också reportage som speglar resten av landet och världen utanför Sverige. Tidningen är en gåva från Svenska kyrkan Helsingborg till dig.

Amos Helsingborg ges ut av Svenska kyrkan Helsingborg och är en samproduktion med förlaget Verbum. Ansvarig utgivare är Sara Grant. Tidningen är klassad som samhällsinformation och kan likställas med politisk reklam.

Nummer 4 kommer ut den 8 september.

Amos Helsingborg nummer 4 2017

Nummer 4 kommer ut den 8 september.

Nummer 5 kommer ut den 27 oktober.

Amos Helsingborg nummer 5 2017

Nummer 5 kommer ut den 27 oktober.

Nummer 6 kommer ut den 1 december.

Amos Helsingborg nummer 6 2017

Nummer 6 kommer ut den 1 december.

Vi vill gärna veta vad du tycker om tidningen. Är det något du vill att vi ska skriva eller berätta om? Tveka inte att höra av dig. Du hittar kontaktuppgifter längst ner på sidan.

Mejla till redaktionen för Amos Helsingborg