Två händer sträcks upp mot himlen.
Foto: Linda Mickelsson/Ikon

Ungdom

En gemenskap där det är det är tillåtet att vara sig själv och vi strävar efter att inte värdera varandra utifrån prestation, utseende, etnicitet, sexuell läggning, ekonomi eller liknande.

med anledning av pågående pandemi

En del av verksamheter är i dagsläget fortsatt inställda och en del har öppnats. För att veta om din kör eller grupp är igång, ta kontakt med din ledare eller församling. Från 15 juli gäller fortsatta anpassningar av restriktionerna angående hur många som får delta fysiskt vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, exempelvis dop, bröllop, begravning, konserter och gudstjänster. Svenska kyrkan Helsingborgs lokaler är olika i storlek och utformning, vilket gör att antalet människor som får samlas i de olika lokalerna skiljer sig åt. Vi har tagit hänsyn till regeringens krav om att trängsel fortsatt ska undvikas och följer de regler kring maxantal per lokal samt för allmänna sammankomster som gäller.

Här hittar du en lista med max antal deltagare i våra olika kyrkor, begravningskapell, ceremonilokaler och samlingssalar.

Några kallar sig troende, några gör det inte. Här finns plats för skratt och gråt, tro och tvivel, samtal om det som är viktigt i livet. Förutom ungdomsträffarna så åker vi på läger och utflykter tillsammans. Vi firar mässa eller andakt tillsammans i samband med att vi träffas!

Det kostar ingenting att vara med och du behöver inte anmäla dig.
Välkommen att vara med när du kan och vill.

Ungdomskyrka

Fredag den 22 oktober kör den första ungdomskyrkan igång i Mariakyrkan för dig som är 14-25 år. Kom som du är. Inga krav. Kärlek och glädje. Musik och gemenskap. Från kl. 19-23, det finns vuxna på plats hela kvällen.

Livekonsert med Lucas Schönefeld

Den 22 oktober kör vi höstens första Ungomskyrka. Kl. 21 den 22/10 i Mariakyrkan är det konsert med Lucas Schönefeld. Lucas kommer från Helsingborg och skriver egen musik och tolkar covers. Konserten är gratis.