Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg Webbplats

Om oss och kontakt

Svenska kyrkan Helsingborg öppnar rastplatser i staden genom de strategiskt utplacerade kyrkorna och genom gudstjänster som berör och involverar.

Det finns mycket i Svenska kyrkan Helsingborg för den som vill vara en del av församlingslivet. Gudstjänsterna är omväxlande, liksom musiklivet, barn- och ungdomsverksamheterna och de många aktiviteterna för vuxna. I menyn längst upp hittar du alla våra aktiviteter och grupper.

Tack vare våra medlemmar har vi möjlighet att erbjuda ett stort utbud av verksamheter. Här finns plats för dig som har frågor om tro och liv, vill engagera dig eller stötta arbetet för en rättvis värld,vill sjunga i kör eller vara med på barnverksamhet. Ta kontakt med oss på pastorsexpeditionen på telefon 042-18 90 10 om du vill bli medlem i Svenska kyrkan.

Vill du bli medlem?

Tack vare våra medlemmar kan Svenska kyrkan bedriva en omfattande verksamhet. Kanske funderar du på att lämna oss? Läs då gärna här först.

Vill du bli medlem hos oss?