Kyrkorna i Helsingborgs pastorat

I Svenska kyrkan Helsingborg finns många olika gudstjänstlokaler. Några är från medeltiden, andra betydligt nyare. Här kan du gå virtuella rundturer i var och en av dem.

Under sommaren kan det vara ändrade öppettider i kyrkorna. För att få aktuella tider och boka möjlighet att se kyrkan om den skulle vara stängd, gå in på respektive kyrkas sida där det finns kontaktuppgifter till respektive kyrkas församlingsexpedition.

Kyrkorna i Helsingborg

Adolfsbergskyrkan
Södra Hunnetorpsvägen 47
Virtuell rundtur av Adolfsbergskyrkan

Öppettider: vid gudstjänst (se kalendariet på svenskakyrkan.se/helsingborg)

Allhelgonakyrkan,
Rååvägen 99
Virtuell rundtur av Allhelgonakyrkan

Öppettider: vardagar 9-15, helger vid gudstjänst (se kalendariet på svenskakyrkan.se/helsingborg).

Den Gode Herdens kyrka
Blåkullagatan 7
Virtuell rundtur av Den Gode Herdens kyrka

Öppettider: måndag, tisdag, torsdag, fredag 8-15, onsdag 13-16. På helgen vid gudstjänst (se kalendariet på svenskakyrkan.se/helsingborg).

Elinebergskyrkan
Elinebergsvägen 13
Virtuell rundtur av Elinebergskyrkan

Öppettider: vid gudstjänst (se kalendariet på svenskakyrkan.se/helsingborg).

Gustav Adolfs kyrka
Gustav Adolfs Torg
Virtuell rundtur av Gustav Adolfs kyrka

Öppettider: måndag 10-13, tisdag 11-15, onsdag 10-13, torsdag 11-18:30, fredag 10-14, lördag 10-14, söndag vid gudstjänst (se kalendariet på www.svenskakyrkan.se/helsingborg).

Raus kyrka
Kyrkvägen 1, Råå
Virtuell rundtur av Raus kyrka

Öppettider: vid gudstjänst (se kalendariet på www.svenskakyrkan.se/helsingborg).

S:t Andreas
Borggården, Maria park
Virtuell rundtur av S:t Andreas kyrka

S:ta Anna kyrka
Johan Banérs gata 65
Virtuell rundtur av S:ta Anna kyrka

Öppettider: måndag 9-12, tisdag 9-16:30, onsdag 13-16:30 samt 17-19:30, torsdag 9-16:30, fredag 9-12, helg vid gudstjänst (se kalendariet på www.svenskakyrkan.se/helsingborg).

S:ta Maria kyrka
Mariatorget
Virtuell rundtur av S:ta Maria kyrka

Öppettider: varje dag 9-17.

S:t Olofskyrkan
Jönköpingsgatan 23
Virtuell rundtur av S:t Olofskyrkan

Karta över alla kyrkorna.