En flickas i tioårsåldern klädd som en superhjälte i fladdrande röd mantel och blå ansiktsmask för en segergest med knuten näve. I bakgrunden syns strand och hav.
Foto: Shutterstock

Barn och familj

Låt barnen komma till mig och hindra dem inte. Guds rike tillhör sådana som de.

med anledning av pågående pandemi

En del av våra verksamheter är i dagsläget fortsatt inställda och en del har nu öppnats. För att veta om din kör eller grupp är igång, ta kontakt med din ledare eller församling. Vi har bröllop och dop med max 8 deltagare samt begravning med max 20 deltagare. Vi uppdaterar löpande vårt kalendarium med öppettider och händelser.

Barns funderingar om livets små och stora frågor är viktiga och något som kyrkan tar på allvar. Svenska kyrkan Helsingborg har ett brett utbud för barn och deras familjer, där det finns utrymme för utveckling i både lek och allvar.

Allt med en inkluderande anda av att alla är välkomna, med betoning på att just du är värdefull.