Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Barn och familj

Låt barnen komma till mig och hindra dem inte. Guds rike tillhör sådana som de.

Barns funderingar om livets små och stora frågor är viktiga och något som kyrkan tar på allvar. Svenska kyrkan Helsingborg har ett brett utbud för barn och deras familjer, där det finns utrymme för utveckling i både lek och allvar.

Allt med en inkluderande anda av att alla är välkomna, med betoning på att just du är värdefull.

Olof träffar Martin Luther

Dockan Olof träffar Martin Luther och de pratar om hur viktigt det är att alla barn får veta att Gud älskar dem.