En kvinna i vit t-shirt håller sina händer som i bön. Ett träkors runt halsen samt en frälsarkrans och ett armband med inkoner runt handleden.
Foto: Magnus Aronsson/IKON

Vuxna

Här finns ett sammanhang där vi kan samtala och reflektera över livsfrågor på olika sätt. Mötesplatser, pilgrimsvandringar, meditation, retreat och samtalsgrupper.

Paus mellan 27 oktober och 17 november

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Region Skånes skärpta regler på grund av ökad smittspridning i regionen har Svenska kyrkan Helsingborg beslutat att ställa in all verksamhet förutom gudstjänster/andakter och bröllop, begravning och dop fram till den 17 november.

Vi uppdaterar löpande vårt kalendarium. Och glöm inte att du kan ta del av digitala andakter här på vår webbplats. Med önskan om frid i oroliga tider

Vad är meningen med livet? Om Gud finns -vad kan Gud ha för plats i ditt liv? Om du fick möjlighet att samtala om tro -vad skulle du fråga då?

I Svenska kyrkan Helsingborg har vi många olika grupper och mötesplatser där vuxna kan träffas, samtala, skapa och mycket mer. Är du nyfiken på Bibeln och kristen tro? Vill du pilgrimsvandra eller åka på retreat? Kanske lyssna på föredrag eller bara umgås?

I kalendern nedan hittar du tid och plats för våra aktiviteter för vuxna. Du kan också ladda ner folderns om pdf genom att klicka på bilden här nedanför.