En kvinna i vit t-shirt håller sina händer som i bön. Ett träkors runt halsen samt en frälsarkrans och ett armband med inkoner runt handleden.
Foto: Magnus Aronsson/IKON

Vuxna

Här finns ett sammanhang där vi kan samtala och reflektera över livsfrågor på olika sätt. Mötesplatser, pilgrimsvandringar, meditation, retreat och samtalsgrupper.

med anledning av pågående pandemi

En del av verksamheter är i dagsläget fortsatt inställda och en del har öppnats. För att veta om din kör eller grupp är igång, ta kontakt med din ledare eller församling. Från 15 juli gäller fortsatta anpassningar av restriktionerna angående hur många som får delta fysiskt vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, exempelvis dop, bröllop, begravning, konserter och gudstjänster. Svenska kyrkan Helsingborgs lokaler är olika i storlek och utformning, vilket gör att antalet människor som får samlas i de olika lokalerna skiljer sig åt. Vi har tagit hänsyn till regeringens krav om att trängsel fortsatt ska undvikas och följer de regler kring maxantal per lokal samt för allmänna sammankomster som gäller.

Här hittar du en lista med max antal deltagare i våra olika kyrkor, begravningskapell, ceremonilokaler och samlingssalar.

Vad är meningen med livet? Om Gud finns -vad kan Gud ha för plats i ditt liv? Om du fick möjlighet att samtala om tro -vad skulle du fråga då?

I Svenska kyrkan Helsingborg har vi många olika grupper och mötesplatser där vuxna kan träffas, samtala, skapa och mycket mer. Är du nyfiken på Bibeln och kristen tro? Vill du pilgrimsvandra eller åka på retreat? Kanske lyssna på föredrag eller bara umgås?

I kalendern nedan hittar du tid och plats för våra aktiviteter för vuxna. Du kan också ladda ner folderns om pdf genom att klicka på bilden här nedanför.