En kvinna i vit t-shirt håller sina händer som i bön. Ett träkors runt halsen samt en frälsarkrans och ett armband med inkoner runt handleden.
Foto: Magnus Aronsson/IKON

Vuxna

Här finns ett sammanhang där vi kan samtala och reflektera över livsfrågor på olika sätt. Mötesplatser, pilgrimsvandringar, meditation, retreat och samtalsgrupper.

med anledning av pågående pandemi

Tills vidare genomförs inga verksamheter fysiskt på plats i våra lokaler förutom bröllop, dop (max 8 deltagare) och begravning (max 20 deltagare). Däremot håller kyrkorna öppet för besök, utifrån rådande restriktioner. Du kan också ta del av digitala gudstjänster och andakter. Vi uppdaterar löpande vårt kalendarium med öppettider och händelser.

Vad är meningen med livet? Om Gud finns -vad kan Gud ha för plats i ditt liv? Om du fick möjlighet att samtala om tro -vad skulle du fråga då?

I Svenska kyrkan Helsingborg har vi många olika grupper och mötesplatser där vuxna kan träffas, samtala, skapa och mycket mer. Är du nyfiken på Bibeln och kristen tro? Vill du pilgrimsvandra eller åka på retreat? Kanske lyssna på föredrag eller bara umgås?

I kalendern nedan hittar du tid och plats för våra aktiviteter för vuxna. Du kan också ladda ner folderns om pdf genom att klicka på bilden här nedanför.