Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Vuxna

Här finns ett sammanhang där vi kan samtala och reflektera över livsfrågor på olika sätt.

Vad är meningen med livet? Om Gud finns -vad kan Gud ha för plats i ditt liv? Om du fick möjlighet att samtala om tro -vad skulle du fråga då?

I Svenska kyrkan Helsingborg har vi många olika grupper och mötesplatser där vuxna kan träffas, samtala, skapa och mycket mer. Är du nyfiken på Bibeln och kristen tro? Vill du pilgrimsvandra eller åka på retreat? Kanske lyssna på föredrag eller bara umgås?

I kalendern nedan hittar du tid och plats för våra aktiviteter för vuxna. Du kan också ladda ner vår folder för all vuxenverksamhet.