En liten brygga vid en sjö eller å. Stora träd i bakgrunden. Trolsk, lummig känsla.
Foto: Robert Jonsson/IKON

Retreat och meditation

Svenska kyrkan Helsingborg anordnar flera retreater och meditationer varje år. Här delar vi tystnad och bön och det finns möjlighet till samtal.

Här finns förslag på några av våra kommande tillfällen för retreat och meditation. Fler tillfällen finns löpande i kalendariet.

Retreatdagar på Solfångaren

För dig som längtar efter en dag i tystnad och eftertanke. 12/10 & 16/11

Röda rosor mot en vit trävägg

Retreatdagar på Mor Cilla

Under retreatdagarna på Mor Cilla, får du möjlighet att för några dagar leva i avskildhet och stillhet. Fredag 6/9 kl. 18.00 – söndag 8/8 ca kl. 15.00 .

Retreathelg på Mor Cilla

Välkommen på en tyst retreat i natursköna Arild med möjlighet till stillhet, tystnad och egen reflektion. Fredag 20/9 - söndag 22/9

Yoga med Frälsarkransen i S:ta Andreas kyrkan, från 11/9

Tillsammans med yogaläraren Sarah Halldén och församlingspedagog Cecilia Westerholm, leds ni in i Frälsarkransens värld genom yoga och text kring pärlorna. Varje gång presenteras en ny pärla.