Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon:+46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Pilgrim Helsingborg

Vad är jag tacksam för? Vad är min innersta längtan? Vad vill Gud säga mig? Vi går lugnt. En pilgrim vandrar för att sänka pulsen, inte höja den. Vi går vissa sträckor i tystnad. Vår sinnlighet ökar och vi lyssnar inåt.

Lördag 7 december kl. 10-14
Vi vandrar från ST Andreas kyrka (Maria park), till S:ta Maria kyrka, ca 5-6 km.
Tema, längtan och motstånd

Lördag 4 jan kl 10-14.
Vi vandrar från Den Gode Herdens kyrka till Bruces skog och tillbaka till kyrkan.
Tema: Vilka är mina gåvor?

Lördag 18 januari kl 10-14
Vi vandrar från Elinebergskyrkan till Ramlösa Brunn och tillbaka.
Tema: Livets källa

Lördag 1 februari kl. 10-14
Vi vandrar S:ta Maria kyrka till Pålsjö kapell.
Tema: om att söka en ljusare tillvaro

Varma och vädertåliga kläder och bra skor. Något att sitta på. Ta med vattenflaska, något varmt att dricka och matsäck. Jojo-kort, eller resekort till Skånetrafiken. Ingen kostnad. Ingen anmälan, men kontakta gärna diakon och pilgrimsledare Thomas Bengtsson på tel. 18 90 71 eller thomas.bengtsson@svenskakyrkan.se