Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon:+46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Pilgrim Helsingborg

Vad är jag tacksam för? Vad är min innersta längtan? Vad vill Gud säga mig? Vi går lugnt. En pilgrim vandrar för att sänka pulsen, inte höja den. Vi går vissa sträckor i tystnad. Vår sinnlighet ökar och vi lyssnar inåt.

Lördag 28 september kl 10-14
Vi vandrar från S:ta Anna kyrka till Solfångaren på Maria park. Birgitta och Astrid leder vandringen. Ca 7-8 km. Tema - Fransciskusvandring.

Lördag 12 oktober kl 10-14
Vi vandrar ca 7 km från Den Gode Herdens kyrka, Blåkullagatan 7, till Bruces skog och tillbaka.
Tema: Tacksamhet
Pilgrimsledare: Astrid och Susann.

Lördag 2 november kl. 10-16
Allhelgonavandring, vi vandrar från Allhelgonakyrkan till Raus kyrka, ca 6-7 km.
Vandringen avslutas med musikandakt i Raus kyrka kl. 15.30.
Tema, om att leva tills jag dör och vårt evighetshopp.

Lördag 16 november kl. 10-14
Vi vandrar från och till Den Gode Herdens kyrka, ca 6-7 km.
Tema, vaksamhet och väntan.

Lördag 7 december kl. 10-14
Vi vandrar från ST Andreas kyrka (Maria park), till S:ta Maria kyrka, ca 5-6 km.
Tema, längtan och motstånd

Lördag 4 jan kl 10-14.
Vi vandrar från Den Gode Herdens kyrka och tillbaka.
Tema: Vilka är mina gåvor?

Lördag 18 januari kl 10-14
Vi vandrar från Elinebergskyrkan till Ramlösa Brunn och tillbaka.
Tema: Livets källa

Varma och vädertåliga kläder och bra skor. Något att sitta på. Ta med vattenflaska, något varmt att dricka och matsäck. Jojo-kort, eller resekort till Skånetrafiken. Ingen kostnad. Ingen anmälan, men kontakta gärna diakon och pilgrimsledare Thomas Bengtsson på tel. 18 90 71 eller thomas.bengtsson@svenskakyrkan.se