Pilgrim Helsingborg

Vad är jag tacksam för? Vad är min innersta längtan? Vad vill Gud säga mig? Vi går lugnt. En pilgrim vandrar för att sänka pulsen, inte höja den. Vi går vissa sträckor i tystnad. Vår sinnlighet ökar och vi lyssnar inåt.

med anledning av pågående pandemi

Fram till (i nuläget) 31 januari 2021 genomförs inga verksamheter fysiskt på plats i våra lokaler förutom bröllop , dop (max 8 deltagare) och begravning (max 20 deltagare). Däremot håller kyrkorna öppet för besök, utifrån rådande restriktioner. Du kan också ta del av digitala gudstjänster och andakter. Vi uppdaterar löpande vårt kalendarium med öppettider och händelser.

Schema kommer så fort vi är igång med verksamhet igen

När vi vandrar, ta alltid med:
vädertåliga kläder, något att sitta på, bra skor, dryck och matsäck.
Egen biljett till Skånetrafiken. Ingen annan kostnad.

Ingen anmälan, men kontakta gärna diakon och pilgrimsledare Thomas Bengtsson på tel. 18 90 71 eller thomas.bengtsson@svenskakyrkan.se