Pilgrim Helsingborg

Vad är jag tacksam för? Vad är min innersta längtan? Vad vill Gud säga mig? Vi går lugnt. En pilgrim vandrar för att sänka pulsen, inte höja den. Vi går vissa sträckor i tystnad. Vår sinnlighet ökar och vi lyssnar inåt.

med anledning av pågående pandemi

En del av våra verksamheter är i dagsläget fortsatt inställda och en del har nu öppnats. För att veta om din kör eller grupp är igång, ta kontakt med din ledare eller församling. Vi har bröllop och dop med max 8 deltagare samt begravning med max 20 deltagare. Vi uppdaterar löpande vårt kalendarium med öppettider och händelser.

Välkommen att pilgrimsvandra tillsammans på avstånd!

Tid: lördagen den 6 februari kl 10-13

Plats: Zoom och i ditt närområde

Tema: Ljuset

Pilgrimsledare: Pia och Cecilia

Om vandringen:

Du vandrar i ditt närområde, i din takt. Vi startar vår vandring tillsammans i Zoom, med inledande tankar och bön. Därefter vandrar vi var och en där vi finns, tillsammans, om än på olika platser.

Efter vandringen återsamlas vi i Zoom för att dela tankar och bön.

Anmälan till pilgrimsledare Cecilia: cecilia.sodertun@svenskakyrkan.se

När du anmält dig får du ett svar med en länk till zoom-mötet. För att delta behöver du ladda ner zoom till din smartphone/platta/dator.

Här finns en enkel instruktion

Vid frågor eller tekniska problem, kontakta Cecilia via mail (se ovan) eller telefon: 042-18 90 33