Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg Webbplats

Musik och rytmik

Med utbildad och medveten personal stimuleras sinnen och reflexer i barnens aktuella utvecklingsstadier.

Ett litet barn behöver lära sig så många saker. Att krypa, att stå, att så småningom gå. I babyrytmik utvecklar man barnets motorik på ett roligt och stimulerande sätt med musiken som redskap. I en sång kan vi till exempel jobba med balans, i en annan med att krypa. Sång, ramsor, massage och närheten mellan barn och vuxen är viktiga inslag. Att uppleva musik, rytm, rörelse och närhet ger barnet positiva sinnesupplevelser.

På sidan för barn och familj hittar du vår barn- och familjefolder. Där finns alla tider och platser musik- och rytmikgrupper.