"Gud vänder sitt ansikte till dig och vill dig väl". Vår vision är att vara en levande, livskraftig kyrka med engagerade, delaktiga människor! Ta med en påse bullar till kyrkkaffet, sjung en altstämma i kören, dela tro och liv i gudstjänst eller samtalsgrupp, be för dina grannar. Varmt välkommen att vara med och bidra på det sätt du kan!

Här på hemsidan kan du finna det du behöver för att kunna kontakta oss eller för att se vad som händer under veckorna av gudstjänster och annan verksamhet.

Österbybruks kyrka är öppen söndagar 10.00-12.30 under perioden 24/6-12/8.

Films kyrka är öppen tisdagar kl. 12.30-15.30 under juli månad.

Öppen kyrka i Österbybruk och Film

Österbybruks kyrka är öppen söndagar 10.00-12.30 under perioden 24/6-12/8. Films kyrka är öppen tisdagar kl. 12.30-15.30 under juli månad.

Dannemora kyrka är öppen 2-29 juli. Välkommen att göra ett besök!

Sommarkyrka

Dannemora kyrka är öppen 2-29 juli. Välkommen att göra ett besök!