"Gud vänder sitt ansikte till dig och vill dig väl". Vår vision är att vara en levande, livskraftig kyrka med engagerade, delaktiga människor! Ta med en påse bullar till kyrkkaffet, sjung en altstämma i kören, dela tro och liv i gudstjänst eller samtalsgrupp, be för dina grannar. Varmt välkommen att vara med och bidra på det sätt du kan!

Här på hemsidan kan du finna det du behöver för att kunna kontakta oss eller för att se vad som händer under veckorna av gudstjänster och annan verksamhet.

Är du 70+ och sitter ensam hemma?

Vill du ha samtalssällskap över telefon? Ring då vår diakon Kerstin Jansson på telefon 0295-244075. Tycker du om att skriva och vill mailväxla istället? Hennes mailadress är: kerstin.l.jansson@svenskakyrkan.se

Vi fortsätter att promenera under hösten. På måndagar, i ett lugnt tempo och med gott avstånd.

Promenad på pilgrimsvis

Välkommen till ännu en kväll om målningarna i Morkarla kyrka, där Gunnar Ahlbäck den här gången berättar om vapenhusets målningar. Bland annat får vi höra  om Sko-Ella, en ruskig berättelse som färdats över halva jordklotet innan den landade på väggen ovanför kyrkans utgång på 1500-talet.

Församlingsafton i Morkarla kyrka 30 september kl. 18

Välkommen till ännu en kväll om målningarna i Morkarla kyrka, där Gunnar Ahlbäck den här gången berättar om vapenhusets målningar. Bland annat får vi höra om Sko-Ella, en ruskig berättelse som färdats över halva jordklotet innan den landade på väggen ovanför kyrkans utgång på 1500-talet.

Att titta på film kan vidga världen, kan hjälpa oss att få nya perspektiv eller helt enkelt bara vara kul.

Filmkvällar i Kyrkans hus hösten 2020

Klockan 18.00–19.30 i Kyrkans hus.
Vi umgås över en enkel måltid tre fredagar i höst, 18/9, 16/10 och 13/11.
OBS! Anmälan till Kerstin, tel. 0295-24 40 75

Fredagsmys hösten 2020

Klockan 18.00–19.30 i Kyrkans hus. Vi umgås över en enkel måltid tre fredagar i höst, 18/9, 16/10 och 13/11. OBS! Anmälan till Kerstin, tel. 0295-24 40 75

Integrationsarbetet har bytt karaktär. Livet pågår och många i Österbybruk har fått sociala nätverk.

Integration växer fram i Hammarhagen

Vi samarbetar med Sensus!