"Gud vänder sitt ansikte till dig och vill dig väl". Vår vision är att vara en levande, livskraftig kyrka med engagerade, delaktiga människor! Ta med en påse bullar till kyrkkaffet, sjung en altstämma i kören, dela tro och liv i gudstjänst eller samtalsgrupp, be för dina grannar. Varmt välkommen att vara med och bidra på det sätt du kan!

Här på hemsidan kan du finna det du behöver för att kunna kontakta oss eller för att se vad som händer under veckorna av gudstjänster och annan verksamhet.

Fyra kyrkor – En församling

Drygt fyra mil nordost om Uppsala med centralorten Österbybruk och världens enda helt bevarade vallonbrukssmedja, där finns herrgårdskyrkan från 1700-talet och våra tre medeltida pärlor Dannemora, Film och Morkarla kyrka. En bygd som...

Årets fastebok

Var med och läs ärkebiskopens fastebok 2024 "Livets vatten" av Maria Küchen.

Föräldrakväll 27 februari

Välkommen på föräldrakväll kl 17–19.30 i Kyrkans hus barnlokaler..

Vi samarbetar med Sensus!