Dannemorabygdens församling Besöksadress: Lillgatan 4, 74832 Österbybruk Telefon: +46(295)244060 E-post till Dannemorabygdens församling Webbplats

Vi vill vara en kyrka för dig och andra människor mitt i livet. I vår församling vill vi skapa mötesplatser för människor i livets alla skeden. I våra vackra kyrkor och i Kyrkans hus firar vi gudstjänst och vi ger varandra möjlighet att växa som människor utifrån sina unika förutsättningar. Vi finns för dig när du behöver oss oavsett ålder. Här kan du finna det du behöver för att kunna kontakta oss eller för att se när vi firar gudstjänst.

Vi söker kyrkoherde till Dannemorabygdens församling - "En levande, livskraftig kyrka med engagerade, delaktiga människor"

Ledig tjänst

Berättelser och musik med Nadin Al Khalidi & Gabriel Hermansson

Musik Minnen Flykt

Berättelser och musik med Nadin Al Khalidi & Gabriel Hermansson

Nu startar konfagruppen i Dannemorabygdens församling. Vill du hänga med?

Nu startar konfagruppen i Dannemorabygdens församling. Vill du hänga med?

Skulle du vilja vara med och göra skillnad för en medmänniska?

Ideellt arbete i församlingen

Skulle du vilja vara med och göra skillnad för en medmänniska?