"Gud vänder sitt ansikte till dig och vill dig väl". Vår vision är att vara en levande, livskraftig kyrka med engagerade, delaktiga människor! Ta med en påse bullar till kyrkkaffet, sjung en altstämma i kören, dela tro och liv i gudstjänst eller samtalsgrupp, be för dina grannar. Varmt välkommen att vara med och bidra på det sätt du kan!

Här på hemsidan kan du finna det du behöver för att kunna kontakta oss eller för att se vad som händer under veckorna av gudstjänster och annan verksamhet.

I våra kyrkor samlas vi till gudstjänster där vi tänder ljus och särskilt nämner och kommer ihåg dem som avlidit under det senaste året.

Minnesgudstjänster med ljuständning

Sångcafé

Varannan torsdag kl.13.30 i Kyrkans hus (jämna veckor). För dig som gärna sjunger allt möjligt av hjärtats lust. Bara att komma när du kan, ingen anmälan. Först sjunger vi, sedan fikar vi. Mer info: diakon Kerstin Jansson 0295-24 40 63 och kyrkomusiker Johan Denke 0295-24 40 69. Välkommen!

En enkel soppa serveras i Kyrkans hus på torsdagar kl. 16.30-17.15.
Välkommen!

Torsdagssoppa

En enkel soppa serveras i Kyrkans hus på torsdagar kl. 16.30-17.15. Välkommen!

Välkommen till enkel gemenskap med våra barn och ungdomar i centrum.

Fredagsmys

Välkommen till enkel gemenskap med våra barn och ungdomar i centrum.

Vi samarbetar med Sensus!