"Gud vänder sitt ansikte till dig och vill dig väl". Vår vision är att vara en levande, livskraftig kyrka med engagerade, delaktiga människor! Ta med en påse bullar till kyrkkaffet, sjung en altstämma i kören, dela tro och liv i gudstjänst eller samtalsgrupp, be för dina grannar. Varmt välkommen att vara med och bidra på det sätt du kan!

Här på hemsidan kan du finna det du behöver för att kunna kontakta oss eller för att se vad som händer under veckorna av gudstjänster och annan verksamhet.

En enkel soppa serveras i Kyrkans hus på torsdagar kl. 16.30-17.15.
Den som vill vara med och förbereda soppan är välkommen från kl. 15.00.
Vid frågor kontakta diakon Kerstin Jansson, 0295-24 40 75.

Torsdagssoppa

En enkel soppa serveras i Kyrkans hus på torsdagar kl. 16.30-17.15. Den som vill vara med och förbereda soppan är välkommen från kl. 15.00. Vid frågor kontakta diakon Kerstin Jansson, 0295-24 40 75.

Öppet hus för barnfamiljer och ungdomar.... Ojämna veckor kl 17 i Kyrkans hus.

Fredagsmys

Öppet hus för barnfamiljer och ungdomar.... Ojämna veckor kl 17 i Kyrkans hus.