Dannemorabygdens församling Besöksadress: Lillgatan 4, 74832 Österbybruk Telefon: +46(295)244060 E-post till Dannemorabygdens församling Webbplats

Vi vill vara en kyrka för dig och andra människor mitt i livet. I vår församling vill vi skapa mötesplatser för människor i livets alla skeden. I våra vackra kyrkor och i Kyrkans hus firar vi gudstjänst och vi ger varandra möjlighet att växa som människor utifrån sina unika förutsättningar. Vi finns för dig när du behöver oss oavsett ålder. Här kan du finna det du behöver för att kunna kontakta oss eller för att se när vi firar gudstjänst.

Vi träffas i Kyrkans hus varannan onsdag och har en trevlig stund tillsammans. Välkommen att vara med!

Kyrkans sykrets

Prova på att vara pilgrim och följ med oss på vandring från Österbybruk till Film.

Pilgrimsvandra 29 maj