Dannemorabygdens församling Besöksadress: Lillgatan 4, 74832 Österbybruk Telefon: +46(295)244060 E-post till Dannemorabygdens församling

"Gud vänder sitt ansikte till dig och vill dig väl". Vår vision är att vara en levande, livskraftig kyrka med engagerade, delaktiga människor! Ta med en påse bullar till kyrkkaffet, sjung en altstämma i kören, dela tro och liv i gudstjänst eller samtalsgrupp, be för dina grannar. Varmt välkommen att vara med och bidra på det sätt du kan!

Här på hemsidan kan du finna det du behöver för att kunna kontakta oss eller för att se vad som händer under veckorna av gudstjänster och annan verksamhet.

Alla barn och ungdomar som vill vara med på årets Lucia är välkomna till Kyrkans hus på onsdagar.

Vill du vara med på Lucia?

Happy Hour i Kyrkans hus, Österbybruk, torsdag 16/11 kl. 14
med författaren, journalisten och kommunikatören Mats Bjurbom.

"Från kontroll till tillit"

Happy Hour i Kyrkans hus, Österbybruk, torsdag 16/11 kl. 14 med författaren, journalisten och kommunikatören Mats Bjurbom.

Välkommen alla föreningar! Gemenskap görs tillsammans!

"Same, same but different!"

Välkommen alla föreningar! Gemenskap görs tillsammans! 15 november i Kyrkans Hus kl. 18.30. Linus Westin pratar utifrån att vara lika och samtidigt olika.

Konsert i Österbybruks kyrka den 18 november kl. 15.

"I väntan på julen!"

Konsert i Österbybruks kyrka den 18 november kl. 15.

Det är med stor glädje Svenska kyrkan deltar i insamlingen Världens Barn. I år lyfter vi särskilt arbetet bland barn på flykt från Syrien. Riksinsamlingsdagarna i år är den 30 september och 7 oktober.

Var med i kampen för Världens Barn

Världens barn - Dannemorabygden skramlar

Tillsammans bidrar vi på olika sätt för de mest utsatta barnen.

Under kyrkoåret 2016/2017 kommer vi att sjunga en månadens psalm i våra gudstjänster. Varje månad har sin psalm som kommer att sjungas vid alla gudstjänster. Vi får lära oss nya psalmer som säger något om vår tro och vår relation med varandra och Gud.

Månadens psalm - November

Varje söndag kl. 14-16 i Kyrkans hus.

Söndagscafé

Varje söndag kl. 14-16 i Kyrkans hus.

Välkommen till Dannemora församlingshem där vi kommer att samtala om boken "Ditt liv och mitt" av Majgull Axelsson.

Bokcirkel

Säkringen av ett stort antal gravanordningar har nu gjorts på våra kyrkogårdar i Dannemora, Film och Morkarla.

Info från kyrkogårdarna