Konfirmation

Nu startar konfagruppen i Dannemorabygdens församling och du är välkommen att hänga med!

När, var, hur?
Torsdagen den 10/9 är det inskrivning för dig som vill konfirmera dig. Vi träffas i Kyrkans hus efter skolan kl. 15.30.
Kom som du är med dina frågor och var med om knappt ett år som kommer att innehålla mycket. Kom och gör Kyrkans hus till ditt.

Konfaåret pågår under hösten, vintern och våren. Konfirmationen ligger i maj eller augusti. Vi kommer att träffas en lördag eller söndag i månaden, gå på gudstjänster och åka på läger.

Vad handlar konfirmationen om?
Att konfirmera sig är att ställa frågor om livet och tron, leka, fika, åka på läger. Konfan handlar om att "bara få va mig själv". Att gå och konfirmera sig är att se hur det är att vara kristen.

Vi som kommer att vara ledare är:
Christer Pettersson,  präst, 0295- 24 40 65
Carol Brito Eriksson,  församlingsassistent, 0295-24 40 68