Konfirmation

Nu startar konfagruppen i Dannemorabygdens församling och du är välkommen att hänga med!

När, var, hur?
Torsdagen den 13/9 startar konfirmandåret för dig som går i årskurs 8. Vi träffas  i Kyrkans hus i Österbybruk, torsdagar mellan kl. 15.30-19.00, ojämna veckor.
Kom som du är med dina frågor och var med om ett innehållsrikt år!
Kom och gör Kyrkans hus till ditt.

Konfaåret pågår under hösten, vintern och våren. Konfirmationen ligger i maj och vi kommer att träffas ca 8 torsdagar 2018 och ca 8 torsdagar 2019. Vi kommer att ha ett dagläger på hösten och ett längre läger på våren.

Vad handlar konfirmationen om?
Att konfirmera sig är att ställa frågor om livet och tro, leka, fika, åka på läger. Konfan handlar om att "bara få va mig själv". Att gå och konfirmera sig är att se hur det är att vara kristen.

Vi som kommer att vara ledare är:
Christer Pettersson,  präst, 0295- 24 40 65
Carol Brito Eriksson,  församlingsassistent, 0295-24 40 68