Konfirmation

Nu startar konfagruppen i Dannemorabygdens församling och du är välkommen att hänga med!

När, var, hur?
Söndagen den 15/9 är det inskrivning för dig som vill konfirmera dig. Vi träffas i Österbybruks kyrka kl.11. Efter gudstjänsten informerar vi om konfaläsnignen. Vi kommer att börja torsdagen den 26/9 i Kyrkans hus.
Kom som du är med dina frågor och var med om ett innehållsrikt år!
Kom och gör Kyrkans hus till ditt.

Konfaåret pågår under hösten, vintern och våren. Konfirmationen ligger i maj och vi kommer att träffas ca 8 torsdagar 2019 och ca 8 torsdagar 2020. Vi kommer att åka på läger, och någon gång varje termin samlas alla konfirmander i kontraktet.

Vad handlar konfirmationen om?
Att konfirmera sig är att ställa frågor om livet och tron, leka, fika, åka på läger. Konfan handlar om att "bara få va mig själv". Att gå och konfirmera sig är att se hur det är att vara kristen.

Vi som kommer att vara ledare är:
Christer Pettersson,  präst, 0295- 24 40 65
Carol Brito Eriksson,  församlingsassistent, 0295-24 40 68