Kyrkis

En mötesplats för familjer med barn i åldrarna 0 - 5 år. Vi träffas i en trivsam miljö, umgås, leker, pysslar, sjunger och fikar tillsammans. Vi värnar om miljön och eftersträvar en giftfri miljö för våra besökare.

Den öppna barnverksamheten "Kyrkis" drivs av Svenska kyrkan i Dannemorabygdens församling. Vi samarbetar med BVC på Österbybruks vårdcentral.

Här kan du träffa barnledare, församlingsassistent, diakon, präst och distriktssköterska.

Föräldrar med barn kan komma utan föranmälan och verksamheten är gratis.

Välkomna till oss!
Vi finns i Kyrkans hus
Lillgatan 4 i Österbybruk

För mer info:

Carol B Eriksson tfn 0295-24 40 68, träffas säkrast måndag - torsdag kl. 09.00-14.00. E-post: se personal.

Plats:
Kyrkans hus, Lillgatan 4

Höstterminen 2018:
20 augusti - 19 december.

Öppettider:
Måndag, tisdag och onsdag kl. 8.30-11.30