Arvika pastorat

Arvika pastorat

en mötesplats för alla

Pastors- och kyrkogårdsexpeditionen är öppen 09.00-12.00 under sommaren.

Aktiviteter i församlingarna

Pastors- och kyrkogårdsexpeditionen är öppen 09.00-12.00 under sommaren. Välkommen till församlingarnas gudstjänster, konserter, andakter och övriga evenemang.

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för begravnings- och krematorieverksamheten inom Arvika pastorat. Inom förvaltningsområdet finns tio kyrkogårdar: Arvika, Bogen, Brunskog, Glava, Gunnarskog, Högerud, Mangskog, Ny, Stavnäs samt Älgå.

Kyrkogårdsarbetare 100% sökes

Information för de som vill arbeta sommaren 2018.

Sommarjobb för skolungdom

Information för de som vill arbeta sommaren 2018.

Arvika Pastorats församlingar vill hälsa er och ert/era barn varmt välkomna till någon av våra olika verksamhetsgrupper i församlingarna.

Barn- och ungdomsgrupper

Här får vi träffas och trivas. Underhållning, lunch och andakt är gemensamt för alla träffar.

Gemenskapsträffar

I Svenska kyrkan och Arvika pastorat finns det plats för olika typer av musik. Här kan du utveckla ditt musikintresse genom att sjunga i kör eller gå på konsert.

Musik och kultur

Församlingarna i Arvika pastorat erbjuder dig
att vara konfirmand under läsåret 2017-2018.

Konfirmand

Församlingarna i Arvika pastorat erbjuder dig att vara konfirmand under läsåret 2017-2018.

Uppdatering om vad som händer i Glava kyrka.

Sanering av Glava kyrka

Uppdatering om vad som händer i Glava kyrka.

Under kvällen 25 december utlöstes automatlarm om brand i Glava kyrka

Brand i Glava kyrka

Under kvällen 25 december utlöstes automatlarm om brand i Glava kyrka

Nyfiken i en strut heter podcasten där biskop Sören Dalevi får svara på frågor som berör allt från Gud, livet, döden och kärlek till förlåtelse.

Nyfiken i en strut

I podden Människa bland människor möter biskop Sören Dalevi personer han av någon anledning är lite extra nyfiken på. Prenumerera gärna på podden i din podcastapp så missar du inget avsnitt.

Människa bland människor