Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Arvika pastorat Besöksadress: Cisterngatan 25-27, 67131 ARVIKA Postadress: Box 111, 67123 ARVIKA Telefon:+46(570)728200 E-post till Arvika pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Anhörigstöd

Hos diakonen eller prästen finner du en samtalspartner som lyssnar och stöttar när livet ibland är svårt. Här finns möjlighet till enskilda samtal och själavårdssamtal. Personalen har tystnadsplikt och för inga journaler.

Brunskog-, Mangskog- och Stavnäs-Högeruds församlingar

Svenska kyrkan finns tillsammans med bland annat Röda Korset i Brunskog, med i det anhörigstöd som Arvika kommun erbjuder dig som vårdar, hjälper eller stödjer anhörig eller närstående.

 Att delta i en anhöriggrupp ger stöd och gemenskap med andra i samma situation, samt kunskap och information. Vid behov kan tillsyn i hemmet hos den sjuke ordnas under tiden.

En anhöriggrupp träffas en gång i månaden på Café Isidor på seniorboendet i Edane.  Är du intresserad av att delta; kontakta diakon Christina Hägg: 0570-72 82 96.

Soregrupper

Enskilda Själavårdssamtal, stödsamtal och samtal i grupp är en del av diakonin i församlingen.

Gemensamt för pastoratet inbjuds sörjande till "Leva vidare "grupp. Även enskilda stödsamtal i samband med sorg erbjuds.