Svenska kyrkan Tidaholm Besöksadress: Svenska kyrkan Tidaholm Kyrkans hus, Expedition mån-ons, fred 8-15, 52231 Tidaholm Postadress: Svenska kyrkan Tidaholm, Box 93, 52222 TIDAHOLM Telefon: +46(502)19770 E-post till Svenska kyrkan Tidaholm

Svenska kyrkan Tidaholm

Här ryms en mångfald av möteplatser och människor.

Ett alternativ för er som inte vill ha det stora, dyra och det i
minst ett år i förväg planerade bröllopet.

Drive in-vigsel vid cruisingen

Ett alternativ för er som inte vill ha det stora, dyra och det i minst ett år i förväg planerade bröllopet.

Tack alla som var med i och kring öka farta sista kvarta-loppet.
 Alla intäkter går till Svenska kyrkans internationella arbete.

Öka farta sista kvarta-loppet

Tack alla som var med i och kring öka farta sista kvarta-loppet. Alla intäkter går till Svenska kyrkans internationella arbete.

Det viktigaste är kanske inte att du tror på Gud, utan att du vet att Gud tror på dig.

Konfirmation

Sommarens musikprogram

Franciskuskapellet 2016

Sommarens musikprogram

Aktuell information, artiklar och bilder från vad som händer i Svenska kyrkan Tidaholm kan du få på olika sätt. Bara att välja vad som passar dig bäst!

Församlingstidning och sociala medier

Pilgrimstänkandet är urmänskligt. Att vara till, röra sig och mogna. Att söka en rytm i livet.

Pilgrimsvandring

Här kommer snart en almanacka som endast visar
aktuella musikarrangemang.

Konserter och musikgudstjänster

Här kommer snart en almanacka som endast visar aktuella musikarrangemang.

Här kan du se vilka grupper och träffar
som finns för olika åldrar i våra fem församlingar.

Mötesplatser

Här kan du se vilka grupper och träffar som finns för olika åldrar i våra fem församlingar.

Marie Gulliden

Förvaltningsassistent Svenska kyrkan Tidaholm

Mer om Marie Gulliden…

Marie är den som främst svarar när du ringer eller besöker Svenska kyrkan Tidaholms expedition. Den är i Kyrkans hus på Norra Kungsvägen 6. Expeditionen är öppen måndag, tisdag, onsdag och fredag kl.8-15.