Kyrkor och församlingshem

Svenska kyrkan Tidaholm har 17 kyrkor, tre (3) kapell och fem (5) församlingshem. Det finns alltså många platser att fira gudstjänst på eller träffas under andra former.

Kapell

I Svenska kyrkan Tidaholm finns fyra kapell, Mobackens kapell, Blåhults kapell, Franciskuskapellet och Norra kapellet.

Kyrkor

I Svenska kyrkan Tidaholm finns totalt 17 kyrkor och varje kyrka har sin historia.

Församlingshem

I Svenska kyrkan Tidaholm finns flera församlingshem och församlingsgårdar, bland annat i Fröjered, Valstad, Tidaholm och Ekedalen.

vy över Tidaholm med TIdaholms kyrka i centrum, bilar kör på vägen som omges av hus på vardera sida.

Upptäck kyrkorna i Tidaholm

I Svenska kyrkan Tidaholm finns många, många kyrkor. Kanske har du upptäckt några av dem? Eller sett dem på håll? Häng med och lär dig mer om dem och deras historia via korta filmer på webben!

Tillgänglighetsdatabasen

Tillgänglighetsdatabasen (TD) är en databas som erbjuder information till invånare och besökare om tillgänglighet i vardagen. Svenska kyrkan Tidaholms kyrkor och kyrkogårdar finns med i databasen, för att du som behöver lätt ska kunna ta reda på hur tillgängligheten ser ut på olika platser.

Ta mig till Tillgänglighetsdatabasen