act-Svenska kyrkan

För allas rätt till ett värdigt liv Vi lever alla under samma himmel. Vi har samma rättigheter. Men verkligheten ser olika ut. Ta ställning för människor som lever i utsatthet.

Var med och förändra världen
Ta ställning för människor som lever i utsatthet. Att ge en gåva är att ge en annan människa ett hopp, en möjlighet och en framtid. Svenska kyrkan kämpar för att stärka människor och deras kamp för mat, försörjning, trygghet, utbildning och hälsa.

act Svenska kyrkan stöder över 300 projekt i omkring 40 länder. Insamlingsprojekten är ett representativt urval av allt vi gör, katastrofinsatser, tro och lärande, hållbar försörjning, mänskliga rättigheter och rätten till hälsa. Varje tema består av flera projekt från olika delar av världen.

Svenska kyrkan Tidaholm har under året många insamlingar till act Svenska kyrkan, auktioner, försäljningar, kollekter och andra arrangemang. Är du intresserad av internationellt arbete så finns det här lokalt en internationell grupp som leder och inspirerar församlingarna till ökat engagemang.

Tack för din gåva!