Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan Tidaholm Besöksadress: Svenska kyrkan Tidaholm Kyrkans hus, Expedition mån-fred 8-12 (v.26-32), 52231 Tidaholm Postadress: Svenska kyrkan Tidaholm, Box 93, 52222 TIDAHOLM Telefon:+46(502)19770 E-post till Svenska kyrkan Tidaholm

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

act-Svenska kyrkan

För allas rätt till ett värdigt liv Vi lever alla under samma himmel. Vi har samma rättigheter. Men verkligheten ser olika ut. Ta ställning för människor som lever i utsatthet.

Var med och förändra världen
Ta ställning för människor som lever i utsatthet. Att ge en gåva är att ge en annan människa ett hopp, en möjlighet och en framtid. Svenska kyrkan kämpar för att stärka människor och deras kamp för mat, försörjning, trygghet, utbildning och hälsa. 

act Svenska kyrkan stöder över 300 projekt i omkring 40 länder. Insamlingsprojekten är ett representativt urval av allt vi gör, katastrofinsatser, tro och lärande, hållbar försörjning, mänskliga rättigheter och rätten till hälsa. Varje tema består av flera projekt från olika delar av världen.

Svenska kyrkan Tidaholm har under året många insamlingar till act Svenska kyrkan, auktioner, försäljningar, kollekter och andra arrangemang. Är du intresserad av internationellt arbete så finns det här lokalt en internationell grupp som leder och inspirerar församlingarna till ökat engagemang.

Tack för din gåva!