Församlingar

Svenska kyrkan Tidaholm (Tidaholms pastorat) består av fem församlingar, Tidaholm, Fröjered, Varv, Valstad och Hökensås.

Svenska kyrkan Tidaholm vill vara en levande folkkyrka med låga trösklar med ett nära samarbete med det samhälle som kyrkan är en del av. Vi människor är olika, men delar det här livet och har en gemensam framtid, oavsett kön, etniskt ursprung, sexuell identitet, funktionsvariationer eller annat.

Fem värdeord från församlingsinstruktionen:

Älskad, berörd, mat för själen, relation och rörelse.

Tidaholms församling

I Tidaholm ligger Kyrkans hus, Tidaholms kyrka och till församlingen hör även Baltaks kyrka och församlingshem samt Mobackens kapell. Läs gärna mer om dem här på sidan!

Fröjereds församling

Välkommen till Fröjereds församling du som tvivlar, du som söker, längtar, hoppas och tror.

Varvs församling

I vår tid finns så många olika uttryck för tron på Gud, det är högt i tak. Att ha en tro är en trygghet, att känna samhörighet och stöd i en församling är värdefullt. Känn dej välkommen till Varvs församling och gudstjänster!

Valstads församling

Valstads församling omfattar hela sex socknar, Valstad, Suntak, Kymbo, Vättak, Hångsdala och Östra Gerum och i församlingen finns det sju kyrkor.

Vy över Daretorps kyrka, med klocktornet och kyrkan i centrum.

Hökensås församling

Unna dig lite tro! Så skulle Hökensås församling vilja presentera sig. Här vill vi att människor ska unna sig något att bära genom livet. Vi vill nå ut med budskapet om att tron på Jesus Kristus är värt att satsa på.

En mobil, en pratbubbla och ett kuvert mot en blå bakgrund.

Information om personuppgifter - GDPR

Svenska kyrkan har hanterat personuppgifter på ett ansvarsfullt och respektfullt sätt i många hundra år och det kommer vi att fortsätta att göra. Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.