En grusväg mellan två åkrar. I vägkanten står en blå skylt med bokstaven M för mötesplats.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Mötesplatser

Svenska kyrkan Tidaholm har grupper och träffar för människor i alla åldrar, barn, ungdomar och vuxna. Välkommen!

Fyra barn ligger i gräset på rygg och sträcker upp benen mot himlen.

Barn och ungdom

Svenska kyrkan Tidaholm har en rik och levande verksamhet för barn, unga och deras familjer där barnen får uppleva vem Jesus är genom sång och musik, lek, läger, gudstjänst och andra sätt. Varmt välkommen till Svenska kyrkans barn- och ungdomsverksamhet!

En vuxens händer som stickar med rött garn. På bordet ligger ett rött garnnystan och ytterligare några påbörjade stickningar.

Vuxen

För dig som är vuxen har Svenska kyrkan Tidaholm olika verksamheter, bland annat körer, samtalsgrupp och bibelstudiegrupp, livsstegsgrupper och öppna mötesplatser.

En röd pärm med noter.

Sjung i kör!

I Svenska kyrkan Tidaholm finns körer för både stora och små.

En kvinna sitter och samtalar med några andra över en kopp kaffe.

Öppna mötesplatser

Välkommen till Svenska kyrkan Tidaholms öppna mötesplatser.

Mötesplatsfoldern

En mobil, en pratbubbla och ett kuvert mot en blå bakgrund.

Information om personuppgifter - GDPR

Svenska kyrkan har hanterat personuppgifter på ett ansvarsfullt och respektfullt sätt i många hundra år och det kommer vi att fortsätta att göra. Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.