En kvinna sitter och samtalar med några andra över en kopp kaffe.

Öppna mötesplatser

Välkommen till Svenska kyrkan Tidaholms öppna mötesplatser.

Några barn leker med en röd leksakslastbil på Öppet hus i Tidaholm, på golvet syns en matta med målade bilvägar.

Öppet Hus och Pling Plång & Sång

För vuxna med barn 0-5 år. Vi leker, sjunger, fikar och har roligt tillsammans. Finns i Tidaholm, Ekedalen och Daretorp.

Volontärer i svarta förkläden med Svenska kyrkan Tidaholms logga på hjälper torgcafékunder.

Torgcafé i Kyrkans hus

Välkommen till Torgcafé varje onsdag kl. 9-12 i Kyrkans hus, Tidaholm!

Fröjereds församlingshem och lägergård där några barn leker på gräsmattan, det är vår och solen skiner.

Vardagsmiddag

Kom till färdiglagad mat, slipp stöket hemma i köket! Onsdagar i Fröjereds församlingshem.

Ekedalens församlingsgård i solsken, himlen är blå.

Fredagsöppet

Välkommen till Fredagsöppet i Ekedalens församlingsgård! Drop-in från 10.30, lunchbön och sopplunch.

Några personer sitter runt ett bord och dricker kaffe.

Träffpunkten

Trevligt och varierat program, fika och andakt.

Ett kors med ett värmeljus i förgrunden och i bakgrunden sitter tre personer med ansiktet på väggen och mediterar.

Välkommen till en stunds meditation i Tidaholms kyrka.

”Kyrkbacken” i Daretorps kyrka

En stund för samtal om givna teman, en förberedelse inför söndagens gudstjänst.