Konfirmation

Välkommen som konfirmand! På denna sida hittar du information om konfirmation och anmälan till konfirmandgrupper i Svenska kyrkan Tidaholm.

Det viktigaste är kanske inte att du tror på Gud, utan att du vet att Gud tror på dig.

Inför konfirmationen

Det år du fyller fjorton får du en inbjudan till konfirmation från Svenska kyrkan. Ordet konfirmation betyder bekräftelse och i kyrkan står det för att du hör ihop med Gud genom dopet och att just du är värdefull och viktig. Men du behöver inte vara döpt för att börja i en konfirmandgrupp. Många konfirmander döps under sin konfirmandtid.

Vuxenkonfirmation

Blev du inte konfirmerad som tonåring? Gör det nu istället.

Vill du veta mer, träffa de blivande ledarna eller bara komma och se vad trollkarlen ska trolla fram ur hatten? Vanliga frågor från föräldrar om konfirmandtiden

Frågor om pågående eller kommande konfirmationsperiod

Har du frågor rörande konfirmation, tider och datum för pågående grupper eller vill veta något om nästa års konfirmandperiod?

Välkommen att höra av dig till ungdomspräst Peter Håkansson, kontaktuppgifter hittar du i rutan nedan.

Konfirmander med ledare som spexar.

Anmälan till konfirmation

Här kan du anmäla dig till en konfirmationsgrupp i Svenska kyrkan Tidaholm. Välkommen!

En konfirmand har ett halsband med ett kors runt halsen.

Inför och under konfirmation

Hur och varför Svenska kyrkan Tidaholm behandlar era personuppgifter i samband med konfirmation

En mobil, en pratbubbla och ett kuvert mot en blå bakgrund.

Information om personuppgifter - GDPR

Svenska kyrkan har hanterat personuppgifter på ett ansvarsfullt och respektfullt sätt i många hundra år och det kommer vi att fortsätta att göra. Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.