Fem barn som håller händerna i form av cirklar över ögonen och ser glada ut. De har färgglada tröjor i grönt, rosa, rött, prickigt och randigt.
Foto: Shutterstock.com

Barn och ungdom

Svenska kyrkan Tidaholm har en rik och levande verksamhet för barn, unga och deras familjer där barnen får uppleva vem Jesus är genom sång och musik, lek, läger, gudstjänst och andra sätt. Varmt välkommen till Svenska kyrkans barn- och ungdomsverksamhet!

Barn som leker med stora legolossar. Bara händerna och klossarna syns.

0-5 år.

Grupper för barn 0-5 år och öppna mötesplatser för barn och föräldrar.

ett barn med flera olikfärgade kritor i händerna.

6-14 år.

Grupper för dig som är 6-14 år.

Ungdom.

Grupper och aktiviteter för dig som är 14 år och äldre

Konfirmation

Välkommen som konfirmand! På denna sida hittar du information om konfirmation och anmälan till konfirmandgrupper i Svenska kyrkan Tidaholm.

Barns hand som målar en teckning med tuschpenna.

Pysseltips!

Gillar du att pyssla och skapa? På den här sidan får du tips om olika pyssel som du kan göra hemma, tillsammans med en kompis, en vuxen eller själv. Pysslen är framtagna av församlingsassistenter i Svenska kyrkan Tidaholm.

Budskapet är tydligt - alla är älskade för sin egen skull.

Jesus sa: ”Låt barnen komma hit till mig och hindra dem inte; Guds rike tillhör sådana som de. Och han tog dem i famnen, lade händerna på dem och välsignade dem.”

Svenska kyrkan Tidaholm har en rik och levande verksamhet för barn, unga och deras familjer. Här får barnen genom sång och musik, lek, berättelser, drama, friluftsliv, läger och gudstjänst upptäcka och uppleva vem Jesus är. I mötet med andra barn, ideella ledare och anställd personal får barnen kunskap om och upplevelser av kyrkan och den kristna tron.

I kyrkans barngrupper får barnen möta bibelberättelser, böner och sånger som blir en del av den grund som barnet bär med sig genom hela livet. Kyrkans budskap är tydligt; alla är älskade för sin egen skull. Alla är värdefulla och uppskattade.

Längst ner på sidan kan du ladda ner och spara Mötesplatsfoldern, där alla våra verksamheter finns samlade för barn, unga och vuxna.

En grupp med barn som går längst vägen tillsammans med två vuxna. Barnen har olika färger på sina jackor och solen skiner. I bakgrunden syns ett stort gult hus som barnen och de vuxna rör sig mot.

Om ditt barn är med i en barn- och ungdomsgrupp

Hur Svenska kyrkan Tidaholm behandlar personuppgifter för dig och ditt barn som är med i verksamhet för barn och ungdomar.

En mobil, en pratbubbla och ett kuvert mot en blå bakgrund.

Information om personuppgifter - GDPR

Svenska kyrkan har hanterat personuppgifter på ett ansvarsfullt och respektfullt sätt i många hundra år och det kommer vi att fortsätta att göra. Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.