Boka vigsel

Går ni i vigseltankar så är ni välkomna att höra av er till oss.

Att gifta sig är en stor händelse i livet och det är många saker som man behöver tänka på. Tillsammans kikar vi på ett passande datum & plats för just er vigsel.
Vi försöker i största möjliga mån att tillgodose era önskemål.

Om du vill boka vigsel eller har frågor går det bra att ringa expeditionen i Kyrkans hus (för tillfället i Tingshuset, tvärs över gatan från Tidaholms kyrka) på telefon 0502-197 70 eller fyll i formuläret nedan så kontaktas du.

Expeditionen är öppen för besök måndag-onsdag kl. 8-12 och 13-15 samt fredagar kl. 8-12. Observera att vissa ändringar kan förekomma under jul och sommar!

Kontakta oss angående vigsel

Två guldiga vigselringar på ett dekorerat bord.

Om ni ska gifta er hos Svenska kyrkan Tidaholm

Hur och varför Svenska kyrkan Tidaholm behandlar personuppgifter om er i samband med vigsel.

Om du bokar en av Svenska kyrkan Tidaholms lokaler

Hur och varför Svenska kyrkan Tidaholm behandlar dina personuppgifter i samband med lokalbokning

En mobil, en pratbubbla och ett kuvert mot en blå bakgrund.

Information om personuppgifter - GDPR

Svenska kyrkan har hanterat personuppgifter på ett ansvarsfullt och respektfullt sätt i många hundra år och det kommer vi att fortsätta att göra. Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.