Två personer sitter mitt emot varandra i ett rum med soffor och pratar. Till höger hänger en skylt med texten "Upptaget" på dörren.

Samtal och stöd

Önskar du samtal med präst eller diakon kontakta expeditionen.

Många gånger i livet behöver vi någon att dela sorger och bekymmer med, någon som lyssnar tålmodigt, någon vi kan lita på. Om du önskar samtala med någon eller få annat stöd så är du välkommen att höra av dig till våra präster eller diakoner. De är vana att möta människor i olika situationer och de har tystnadsplikt. Samtalen är kostnadsfria.

Vi kan också hjälpa dig att komma i kontakt med t.ex. kommunens budget- och skuldrådgivare, Socialtjänsten, Försäkringskassan och andra myndigheter.

Svenska kyrkan ingår i kommunens besöksverksamhet.

Kontakta präst eller diakon själv eller ring expeditionen tel: 0502-197 70 så får du hjälp.

Dessutom kan du alltid kontakta jourhavande präst som nås på telefon varje dag kl.17.00-06.00 . Det är kostnadsfritt och nås via nödnumret 112 eller
via chatt.

Annica Svensson

Svenska kyrkan Tidaholm

Ella Glimmerveen

Svenska kyrkan Tidaholm

Leva vidare-grupp

I Tingshuset, Tidaholm.

Vid frågor, kontakta: Annica Svensson, telefon: 0502-197 76.