Välkommen till Hudiksvallsbygdens församling

Lärjungarna började undra vem som var den störste av dem. Jesus, som visste vad de tänkte i sina hjärtan, tog ett barn och ställde det bredvid sig och sade till dem: "Den som tar emot detta barn i mitt namn, han tar emot mig, och den som tar emot mig, han tar emot honom som sänt mig. Ty den som är minst av er alla, han är stor." (Bibelord från Lukasevangeliet 9:46-87)

Mässan firas längst fram i kyrkans rymliga kor. Undvik handhälsning och kramar, doppa brödet i vinet eller dela gemenskapen utan att ta emot bröd och vin. Lämna gärna en ledig stol mellan dig och din närmaste granne.

Veckomässa Jakobs kyrka varje tisdag 12:15

”Det är mycket som i våra ögon är nödvändigt och som vi gör med stor kärlek."

Tankar för 15:e söndagen efter trefaldighet

”Det är mycket som i våra ögon är nödvändigt och som vi gör med stor kärlek."