Välkommen till Hudiksvallsbygdens församling

Ni söker efter Jesus från Nasaret, han som blev korsfäst. Han har uppstått, han är inte här. Se, här är platsen där han blev lagd. Men gå och säg till Petrus och de andra lärjungarna: Han går före er till Galileen. Där ska de få se honom, som han har sagt er. (Bibelord från Markusevangeliet 16:6-7)

Vi fortsätter att samlas till veckomässa. För att minska risk för smittspridning undvik handhälsning och kramar, doppa brödet i vinet eller dela gemenskapen utan att ta emot bröd och vin, lämna gärna en ledig stol mellan dig och din närmaste granne.

Veckomässa i Jakobs kyrkas kor varje tisdag kl 12:15

Kyrkan är öppen måndag-torsdag 11-15 för besök, enskild andakt, och ljuständning. Välkommen in!

Jakobs kyrka