Hudiksvallsbygdens församling

Kontakt

Hudiksvallsbygdens församling Besöksadress: Olof Bromansgatan 8, 82443 Hudiksvall Postadress: Box 1022, 82411 Hudiksvall Telefon: +46(650)540784 E-post till Hudiksvallsbygdens församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Hudiksvallsbygdens församling

Herren, din Gud bor hos dig, hjälten och räddaren. Han jublar av glädje över dig i sin översvallande kärlek. Sef 3:14

Ny utformning på hemsidan

Ny utformning av hemsidan!

Ett extra välkommen till dig som besöker hemsidan för första gången. Hoppas du hittar det du söker. För dig som brukar vara här ofta, vill vi ge lite hjälp att i början förstå den nya menyn och hitta rätt.

• Mer om...: information om församlingen, kyrkor, personal och kontaktuppgifter.
  • Växtplatser: berättar om församlingens dagliga aktiviteter och gruppverksamheter.
  • Livets högtider: information om dop, konfirmation och bröllop
  • Begravning och kyrkogård:  frågor om begravning och kyrkogårdsärenden
Vårt dop

1:a söndagen efter trefaldighet

Vårt dop

Välkommen till vårens musikcaféer och konserter

Musik i vårtider

Välkommen till vårens musikcaféer och konserter

Elisabeth Hesselblad - Ett liv i helighet

Elisabeth Hesselblad - Ett liv i helighet

Resor för barn och förälder

Sommarutflykter

Resor för barn och förälder

Varje helg finns möjlighet till dop i någon av våra gudstjänster, men det finns också andra alternativ. Klicka här för att läsa mer.

Boka dop

Församlingen har sex kyrkor, sju fiskarkapell och fyra församlingshem.

Kyrkor, kapell och församlingshem

Församlingen har sex kyrkor, sju fiskarkapell och fyra församlingshem.