Välkommen till Hudiksvallsbygdens församling

Lärjungarna började undra vem som var den störste av dem. Jesus, som visste vad de tänkte i sina hjärtan, tog ett barn och ställde det bredvid sig och sade till dem: "Den som tar emot detta barn i mitt namn, han tar emot mig, och den som tar emot mig, han tar emot honom som sänt mig. Ty den som är minst av er alla, han är stor." (Bibelord från Lukasevangeliet 9:46-87)

Om vädret tillåter är vi ute, annars i kyrkan. Undvik handhälsning och kramar, doppa brödet i vinet eller dela gemenskapen utan att ta emot bröd och vin. Lämna gärna en ledig stol mellan dig och din närmaste granne.

Veckomässa Jakobs kyrka varje tisdag 12:15

Kyrkan är öppen måndag-onsdag och lördag 10-16, torsdag 10-14 för besök, enskild andakt, och ljuständning. Välkommen in! Guidning 11, 14 och 15 (ej torsdag)

Jakobs kyrka