Hudiksvallsbygdens församling

Kontakt

Hudiksvallsbygdens församling Besöksadress: Olof Bromansgatan 8, 82443 Hudiksvall Postadress: Box 1022, 82411 Hudiksvall Telefon: +46(650)540784 E-post till Hudiksvallsbygdens församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Hudiksvallsbygdens församling

Herren, din Gud bor hos dig, hjälten och räddaren. Han jublar av glädje över dig i sin översvallande kärlek. Sef 3:14

"Vandra med frälsarkransen"

Pilgrimsvandring

"Vandra med frälsarkransen"

Säg ja till ditt dop! Men ta först reda på mer förstås.

Säg ja till ditt dop! Men ta först reda på mer förstås.

"De skall alla bli ett"

14:e söndagen efter trefaldighet

"De skall alla bli ett"

Tjollahopp! Nu börjar vi snart!

Barnens växtplats

Tjollahopp! Nu börjar vi snart!

För så väl vuxen som barn! En möjlighet till dop, enkelt och stämningsfullt, utan praktiska förberedelser.

Drop in-dop

Varje helg finns möjlighet till dop i någon av våra gudstjänster, men det finns också andra alternativ. Klicka här för att läsa mer.

Boka dop

Församlingen har sex kyrkor, sju fiskarkapell och fyra församlingshem.

Kyrkor, kapell och församlingshem

Församlingen har sex kyrkor, sju fiskarkapell och fyra församlingshem.

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Kyrkguiden-app