Hudiksvallsbygdens församling

Kontakt

Hudiksvallsbygdens församling Besöksadress: Olof Bromansgatan 8, 82443 Hudiksvall Postadress: Box 1022, 82411 Hudiksvall Telefon: +46(650)540784 E-post till Hudiksvallsbygdens församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Hudiksvallsbygdens församling

Herren, din Gud bor hos dig, hjälten och räddaren. Han jublar av glädje över dig i sin översvallande kärlek. Sef 3:14

Ny utformning på hemsidan

Ny utformning av hemsidan!

Ett extra välkommen till dig som besöker hemsidan för första gången. Hoppas du hittar det du söker. För dig som brukar vara här ofta, vill vi ge lite hjälp att i början förstå den nya menyn och hitta rätt.

• Mer om...: information om församlingen, kyrkor, personal och kontaktuppgifter.
  • Växtplatser: berättar om församlingens dagliga aktiviteter och gruppverksamheter.
  • Livets högtider: information om dop, konfirmation och bröllop
  • Begravning och kyrkogård:  frågor om begravning och kyrkogårdsärenden
Resor för barn och förälder

Sommarutflykter

Resor för barn och förälder

Välkommen till en stunds musikalisk sommarvind.
Här finns programmet för sommarens "Musik i sommarkväll" 2016

Musik i sommarkväll

Välkommen till en stunds musikalisk sommarvind. Här finns programmet för sommarens "Musik i sommarkväll" 2016

Hälsingetur till bland annat Gröntjärn och Ljusdals kyrka

Församlingsresa

Hälsingetur till bland annat Gröntjärn och Ljusdals kyrka

Församlingen önskar dig all lycka, hälsa och framgång!

Student 2016

Församlingen önskar dig all lycka, hälsa och framgång!

För så väl vuxen som barn! En möjlighet till dop, enkelt och stämningsfullt, utan praktiska förberedelser.

Drop in-dop

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Kyrkguiden-app

Varje helg finns möjlighet till dop i någon av våra gudstjänster, men det finns också andra alternativ. Klicka här för att läsa mer.

Boka dop

Församlingen har sex kyrkor, sju fiskarkapell och fyra församlingshem.

Kyrkor, kapell och församlingshem

Församlingen har sex kyrkor, sju fiskarkapell och fyra församlingshem.