Stillhetsarbete

Upptäck retreat och stilla vandring

Andlig fördjupning handlar om att reflektera över tro och liv, att skapa utrymme för stillhet och det inre lyssnandet, att höra Guds tilltal. Kyrkan är en gemenskap av männiksor som tillsammans vandrar mot större helande och läkedom i Guds närhet.

Kom till mig, alla ni som är tyngda av bördor; jag ska skänka er vila.

Jesus i Matt 11:28

Retreaten ger möjlighet till att leva en begränsad tid i bön och meditation.

Du kan göra det mitt i vardagen eller genom att åka iväg någonstans för en kortare eller längre period. Oavsett form får du en vägledare som hjälper dig att understödja och hålla fokus på din Gudsrelation, utifrån vad som händer i bönen.

Vill du gå längre och följa de stigar där andra kristna gått före?
Prova på Pilgrimsvandring. Möjligheten finns både i närområdet och världen över.

Innan ordet är på min tunga, vet du Herre, allt jag vill säga. Du omger mig på alla sidor, jag är helt i din hand. Den kunskapen är för djup för mig, den övergår mitt förstånd.

Psaltaren 139:4-6
Erik Tanzborn